Ова мора да го погледнете: Грчки повик за освојување на Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
еееееееееее гејци болни се и забегани на велико си умишљаваат амстердам ке го земат варшава не знам шо абе болни се од тешка болест со не се лекува:baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh:

По детска реклама немам гледано. Исто и смешна:pos2:

Amsterдам, Букурешт и Варшава ејјјјјјјјјјјјјјјјјјј!!! Токио го забораиле бе!!!

на ова попов кој демон му влегол.....:pop::pop::pop:
бог да чува и да брани....:tv:

Абе ова комедии. Новинарот го исмева попот заради тоа што дава изјави дека требало да си земе територии. Сигурно од утре истиот тој новинар ќе го отпуштат од работа затоа што не ја подржува грчката политика на враќање на изгубени територии. :pos2:

И Грци су почели да исмевају своје будале и идиоте...сасвим очекивано.

Tipicen grcki crn humor:pos2:DAL DA PLACES IL DA SE SMESSS NA GLUPOSTIVE.:pos2::pos2:

Дечки ај се собереме викендов и снимаме спот за тоа ние како ќе го освајаме Парис, Мадрид, Лондон, Вашингтон и Марс заборавив да го пишам. Ама место Колин Фарел да стаиме друг у спотот и место тенкови и војска да ставаме магариња и коњи.

GRCIJA OD ISTANBUL do TOKIO:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:(i od dvete strani:pos2::pos2::pos2::pos2:neka ne izigravaat samo se palat za jabe klosarani isfrustrirani

Само Македонија, Варшава, Амстердам, Букурешт и Истанбул ли се цел свет. Зашо не ѓи спомнале Мадрид, Париз, Лондон, Москва, Токио, може и до таму ќе стигнат.
абе ај не заебавајте до Дојран да дојдат и толку е ќе се повлечат :pos2: А ако пробат до Истанбул не само што ќе се повлечат, туку и пола Геј-лада ќе ја изгубат.

Јас просто се чудам во што се разликуваме ние од грците ??????????

1. Тие не мразат нас, ние ги мразиме. УБАВИНИ шо да ти кажам.
2. Нивните политичари шират национализам за да си ги спасат газовите и да останат на власт, додека и нашите ИСТОТО го прават.

Разликата е у пичку матер :drk:

Важно напредување нема. :kesa:

И јас истото се чудам.

Сега ќе испадне дека со Грците сме две држави,а еден народ.:nesum:

Тикетот до Истамбул и е во еден правец!!
Можат они до Истамбул ....ќе стасаат некако ама од Истамбул за назад накај Гејлада празен ќе биде возот.:tapp:

No Comment се овие!!! Нека идат до Амстардам само немој да ги видам кај мене у двор!!! ТЕПАМ!!!

Го видовте ли оној педерон солунски?
И тој представува некаква црква и некаква `вера`?
Тој нема врска ни со православието, ни со Христијанството, нити пак со која и да е друга вера освен сатанизмот,
И наскоро, неговиот господар, сатаната, ќе си го земе кај себе за вечни времиња.
Како и неговите фарисејски следбеници.
Амин

добар знак е што самите грци го исмејаваат Антимос будалата ...не е вистински повик туку иронечен осврт на глупоста на Гпц

клипот е ..посабајлечки смеа :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom