ПрИтИ_гРл
Unforgivable ♥
Преубаво место, па и сега со тие вештачките острови ... Многу, многу убаво место.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се тука...у право си.
А што мислиш како би изгледала Македонија со сите тие пари, или ајде 1% од тие пари што се трошат у Дубаи, со сета наша природна убавина. У Дубаи живеам веќе 8 месеци, и одвај чекам да се вратам у Куманово чоече..секоја чест на Арапиве, ама треба уште многу да учат од западната цивилизација. Донесоа невиден белосветски џгањ да работи тука за мизерни пари, Авганистанци, Пакистанци, Индијци, Филипинци и што ти све не...душава ми ја загадија! Околу илјада такви белосветски мизерии се населуваат тука у рок од недела дена, не сте виделе ништо вие у какви услови живеат аргативе тука човеку, робовладетелство е најмала рака....Индијциве рипаат на коли по улициве, за да добијат одштета за повредите, секој ден по еден скока од убавине згради што ги гледате по реклами...од што му е убаво, така? Како туриста да, убаво е да се посети, али нема ништо, ама баш ништо спектакуларно...ни најлуксузниот хотел на светот (Бурџ ал Араб, не го ни посетив поштено, викаат дека е у ориентален стил, што мене апсолутно не ме интересира..Хајат у Солун е измислен за него!), терени со снег се интересни у "Emirates Mall" , али Дубаи е толку мало место, што се ке видиш тука у 5-6 саата...не се палете на Дубаи, нова цивилизација, посетете Европски градови прво, Прага, Лондон, Париз, што ти ја знам...Рим....Дубаи е добар за бањање коа е зимно време кај нас, ако имаш пари нормално...а коа веќе имаш *камен*, иди на Тенерифе или сл, милион пати е поубаво од тука!
Тие се многу добри луѓе, кротки и мирни и човек може да научи од нив. Но така мислев само додека бев таму, но кога се вратив овде видов како беше таму а како е овде. Овде е депресија брат. Се би дал пак да се вратам таму или подобро во Дубаи (бидејќи чув дека таму има повеќе наши за разлика од Бахреин) или Катар, само годиниве како да ме стигнаа, чув дека до 30 е полесно да се замине а над 30 потешко.