Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Студен туш во 6 сабајле, like a boss. Иако не ми помогна да се отрезнам, ама помогна за да можам нормално да заспијам.Прво студен туш, па после цел ден ќе пиеш вода.
Колку пари е ова детоксалот ?[/quotДЕТОКСАЛ ВИКЕНД?! ЗААААААКООООННННННН. Па добро мајката кај бил производов до сега. Значи да не беше другарка ми Марија да ми ги донесе немаше да се оправам после нова година. Цела недела пред Нова Година се убивме од журки и нормално глава насабајле ме убиваше. И готово се откажав од февруарска сесија да полагам пошто месецов има уште многу за журкање.Кога на први "сабајле" мојата драга другарка ми доаѓа со 2 таблетки и ми вика "Не прашувај само напиј се и јави ми се за саат време и идеме на Водно". Си викам оваа полудела во 2012. И??????????
Кај не ме болеше глава, кај не ми се лошеше таму и имав енергија да се искачам на врв. Алал да им е на тие што го измислиле. Сега сме спремни цело друштво за СТАРА НОВА со Детоксалче![]()