Отрезнување

10 капки Прополис во ракијна чашка вода, ПРЕД да почне ѓезмето, гарант нема последици.

Не ми е јасно зошто тука се надмудрувате (било мајтап или вистински) околу начините за трезнење. Нели е подобро воопшто да не се опијаните? Со една чашка ќе наздравите и готово, што сега ќе се пијанам на нова година зошто? Дека е празник? А празник неможе да помине без алкохол? ;) Сеа знам ќе ме наречете глуп, бот, кукавица, форевер алоун, али кого го боли глава и кој се влечкал по земја вчера? :D

Прво студен туш, па после цел ден ќе пиеш вода.
Студен туш во 6 сабајле, like a boss. Иако не ми помогна да се отрезнам, ама помогна за да можам нормално да заспијам.

Колку пари е ова детоксалот ?[/quotДЕТОКСАЛ ВИКЕНД?! ЗААААААКООООННННННН. Па добро мајката кај бил производов до сега. Значи да не беше другарка ми Марија да ми ги донесе немаше да се оправам после нова година. Цела недела пред Нова Година се убивме од журки и нормално глава насабајле ме убиваше. И готово се откажав од февруарска сесија да полагам пошто месецов има уште многу за журкање :) .Кога на први "сабајле" мојата драга другарка ми доаѓа со 2 таблетки и ми вика "Не прашувај само напиј се и јави ми се за саат време и идеме на Водно". Си викам оваа полудела во 2012. И??????????
Кај не ме болеше глава, кај не ми се лошеше таму и имав енергија да се искачам на врв. Алал да им е на тие што го измислиле. Сега сме спремни цело друштво за СТАРА НОВА со Детоксалче ;)

Не пијте алкохол и нема да имате потреба од отрезнување, и така под дејство на алкохол лугето само се глупираат...

Кој што сака нека рече,но пијан човек не се отрезнува,зборам за квалитетно опијанет,џабе е и тушеви и кисели води,делството на алкохолот ке си трае во зависност од количината на алкохолот,е сега ако зборуваме за помали количини на конзумиран алкохол,е тоа може да се „излечи“ со добар оброк,повеке течности..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom