Откажаа компјутерите на владиниот авион на Грујо и Ѓорге

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ај не правете ѓупс......пардон Македонски работи.

А пак овој скроз скренал од умот.Туриму куро на вакви.
46574603.jpg

Ќе го најдат по ip адреса и ќе го претепаат алфи пред влез по грешка. Се надевам.

Aх бре ценети подржувачи на политиката на Никола Груевски .... за вас за се се криви или Грците или Бране .... неможам да ве сватам.

Па очигледно не е баш во идеално стање штом неколку пати го приземјуваат,.тоа ми беше поентата..
Плус ако и стварно го изнајмувале и на други.а притоа којзнае кој и како го сервисирал шанса за дефект секако дека постои :)
Ама знам дека чини над 10 милиони евра. :)

Не сакам да градам конспираси но...

1. Борис Трајковски така падна
2. Хеликоптерот така падна
3. Француска контрола и во Мостар и се разбира сега во Франција.
4. Арно што нема многу планини таму.

Мора да си кажам што мислам.

ima li pogolemi idolopoklonoci od vas. vie gradite spomenici na ubici i koljaci :uvo:
знаеш што ме смее твојата реторика како можеш да речеш колјачи и убијци а вашиот караџорџе што бил?
Сите војсководци и генерали по оваа логика се колјачи и убијци ,таква им е професијата :uvo:

сссс
мали деца

он :абе што се филмате во рок од неколку години триста авиони и хелихоптери ни испопаѓаа или биле принудно приземјени
одговор на прашањето :3.неспособност

Значи авионот е во топ форма нов е и според цената 12 милиони долари и кралицата англиска сакала да го купи ама бил скап. Е сега мене ми се врти цело време едно прашање ако авионот е нов во топ форма скап тогаш зашто цело време се случуваат вакви работи? Мене искрено од Францускиве кокошки ми е преку глава секаде кај што не треба се замешани. Ова е многу матно ќе треба да се преразгледа дали навистина авионот вреди толку многу пари или само некој си доби поголем џепарлак:toe:

Француски контролори беа вмешани и во случајот Трајковски, јбг коинциденција :toe:

Завера од невидени размери или како и секогаш македонска немарност.

Треба да бидеме Среќни што се заврши како што треба. Во ваков период најмалце од ни треба да остенеме без Премиер и Претседател на државата без разлика за кого зборува. Дали за Бранко, Груевски или Иванов.

Ова нека ни биде поука за понатаму. Се надевам дека од грешките ќе се учиме и нема дозволиме да ни се повторат.

Или пак забава за народот после Бриселските изјави за името.

И тоа е можно, изминативе 20 години не направија имуни на се, ништо нема да не изненади.

Инаку овај авион има многу чести проблеми со системот на навигација и генераторот. Има вонредни слетувања едно 4-5 пати. Во 2007 имаше две вонредни слетувања во рок од 2 месеци

Треба да бидеме Среќни што се заврши како што треба. Во ваков период најмалце од ни треба да остенеме без Премиер и Претседател на државата без разлика за кого зборува. Дали за Бранко, Груевски или Иванов.

Ова нека ни биде поука за понатаму. Се надевам дека од грешките ќе се учиме и нема дозволиме да ни се повторат.

Тешко дека ќе научиме од грешките.

Инаку овај авион има многу чести проблеми со системот на навигација и генераторот. Има вонредни слетувања едно 4-5 пати. Во 2007 имаше две вонредни слетувања во рок од 2 месеци

Да не го склапале у турска ? :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom