Останати фудбалски лиги

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
Лампард даде троа повечко голови против нив мислам така да бринг ит он Дерби ФТВ !

ВИЛЕМ ВТОРИ СЕ ВРАЌА ВО ПРВАТА ХОЛАНДСКА ЛИГА :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Kaj се Спарта Ротердам ??? Нееееееее 16 -ти....... :place:
Ах пред 4-5 години какви местени сингл ливчиња фатив со нив :love:

Глазгов Ренџерс пак се наоѓаат пред нестабилна финансиска иднина, претседателот нивен рекол дека ако му се зададе уште еден удар по спуштањето на 4 лиги подолу, ке го згаснат клубот перманентно. Штета ако ова се оствари.

ВИЛЕМ ВТОРИ СЕ ВРАЌА ВО ПРВАТА ХОЛАНДСКА ЛИГА :vozbud: :vozbud: :vozbud:

клубот на кралот беше тој мислам...догодина пак ќе се вратат во втора лига, полесно можат да местат таму а вака само ќе се срамат и ќе јадат по 4-5 парчиња :D

Одлична забава и јака кореографија спремија денеска навивачите на Сласк на дербито во Вроцлав, Сласк - Заглебие 1-0 со минимална победа, оваа сезона Сласк е во слаба форма.
1.jpg

Радост во соблекувалната

Ќе биде јако таму не смее кикс до крај да си дозволи Звезда.

Вчера Фенербахче ја освои својата 19 титула во турското првенство........за жал :place:
Fenerbahce-SAMPIYON-oldu.jpeg

П.С: Спартак Москва и понатаму губи на домашен терен :facepalm:

Недела 04.05 дерби во Москва, Локомотив - Зенит, две кола мисечини до самиот крај разлика само 1 бод, Зенит прв зад него Локомотив. Директен пренос ќе има на спортклуб тројка 11и30, додека во последно коло 4 екипи ќе се судрат во Москва два одлични дерби натпревари Спартак - Динамо и ЦСКА - Локомотив.:vozbud:
локомотив-зенит.jpg

Се надевам дека Виган ќе влезе од Плејофот (y) КАМ ОН ВИГАН !

Јас па искрено се надевам дека Виган ќе остане да не дружи и идната сезона заедно со КПР :)
Ќе навивам за Дерби и за Брајтон, поготово за првиве имаат многу добри млади играчи што ќе можат да се продадат за таа 1 сезона што ќе ја изиграат во премиер лига со дерби :D

Колку ми е мило што Ридинг паднаа во последна минута, многу гадна екипа. :D

Дерби би требало да влезе некако најдобри ми се гледаат од овие што влегоа во плејофот ама ништо не се знае.

Инаку и Бирмингем се спаси во 93

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom