- Член од
- 17 јули 2010
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 2.203
И јас едно време се фарбав, се пеглав, ја тероризирав косата, беше кратка како на сликата погоре и бев мн убава
, ама и мене ми остана само метлата.
И видов не видов, ја префарбав мојата боја на коса, го стригнав оштететното, и почнав да ја раснам! Пеглата отиде поклон кај мајками, фен е непозната именка, и почнав маслени третмани над метлата....
После 3 години имам многу долга, здрава коса, и напати ме фаќа криза за кратка коса, ама се премислувам за среќа...
До оваа сум многу близу, уште некој сантим да ми се израмни и шишките да си ги пораснам...
Употребувам само Афродита шампон од кокос! И понекогаш крема за коса од Пантен!
, ама и мене ми остана само метлата.И видов не видов, ја префарбав мојата боја на коса, го стригнав оштететното, и почнав да ја раснам! Пеглата отиде поклон кај мајками, фен е непозната именка, и почнав маслени третмани над метлата....
После 3 години имам многу долга, здрава коса, и напати ме фаќа криза за кратка коса, ама се премислувам за среќа...
До оваа сум многу близу, уште некој сантим да ми се израмни и шишките да си ги пораснам...
Употребувам само Афродита шампон од кокос! И понекогаш крема за коса од Пантен!
! Еднаш е доволно, за таквата коса да постане џбун!
и исто има ок резултат, али сеа ова сакам да го пробам.Само да прашам дали плус користиш некоја маска за коса или само шампон али иам впечаток дека 100 пати ќе требе да ја измијам од мрсното или не
клавајте и нема да ви се оштетува