Оштетената коса ...

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Pinkie Pie - Во искушение сум да го проверам производов, но резултантниот хумор би бил премногу за некои што ме знаат :D
јас би те советувала да учиш германски да видиш шо е хумор ....Ich eben so....

јас би те советувала да учиш германски да видиш шо е хумор ....Ich eben so....

Учев во средно, ми текнува на некое моемнти онака (WTF? О.о) :D

kur..eben...крад шо се вика Bremen...curva за кривина....

:pos::pos::pos: .. Ах .. тоа беа добри времиња ... Ќе мора пак да се вратам на германскиот да го учам. Сакам да посетам и пријатели од Германија. Дел до нив живеат во ..... Бремен
laughing-smiley-007.gif

:pos::pos::pos: .. Ах .. тоа беа добри времиња ... Ќе мора пак да се вратам на германскиот да го учам. Сакам да посетам и пријатели од Германија. Дел до нив живеат во ..... Бремен
laughing-smiley-007.gif
ама куписи во меџувреме од кур прозиводов од шварзкопф...и хав фан :pos:
69823_Gliss-Kur-Hair-Repair-Oil-Nutritive-Express-Repair-Spuelung-49339_xxl.jpg

Pinkie Pie - Во искушение сум да го проверам производов, но резултантниот хумор би бил премногу за некои што ме знаат :D
Ај сеа ќе се правиш за една колекција Курова. Земи пробај.
Јас на пример го користам првиот од лево. И топ ми е.:D

Мечка страв мене не страв :D

и ептен убо мириса озбилно најубо мириса жолтио....јас иначе маска од црнио користам а од жолатава то последното лево шо е го клавам наместо силиконски капки ми е стопати поубо..а спреј различно или жолт или црн или од портокаловио а шампон шаума користам не од куров ...сума сумарум се од шварскопф :) овај е шампоно ви имав некаде кажано пробајте го ептен ја омекнува косата , евтин е и појче има грамажа од куро
productlines_stage_creme_oil_710x258_com.jpg

Не бе срце! Знам на мн луѓе му е необично, и не можат да сфатат, ама јас ја ишишав цела коса, што ми беше изгорена и почнав да ја растам! 3 години ја растам, и во тие 3 години ниту еднаш немам, ставено ниту фен, ниту пегла на косата! Косата ми е здрава, сјајна и ја обликувам на начин што на мокра коса ставам крем од пантен, па на делумно сува коса, ја виткам нагоре, и ја оставам да се исуши целосно, или па ќе ја исплетам!

Само финтата е да се воздржиш, а да не употребиш фен или пегла :)! Еднаш е доволно, за таквата коса да постане џбун! :)
daj stavi slika da vidime , kako da ti veruvame taka na nevideno !!!:cool:
--- надополнето: 14 декември 2012 во 21:45 ---
е ваков кур клавам на коса ....мајка ми ко го виде првпат ми вика шо кур клаваш ти на коса ми вика ?:pos: клавајте и нема да ви се оштетува

чувај го подалеку од мајка ти . ..

c_big1100675.jpg
е ваков кур клавам на коса ....мајка ми ко го виде првпат ми вика шо кур клаваш ти на коса ми вика ?:pos: клавајте и нема да ви се оштетува
Штом се работи за кур ќе пробам, па макар бил и Gliss.:icon_lol:

Предложете капки за коса шо можат да се купат од парфимерија?

Имав црна коса околу 4 години и сега пред 3 месеци бев на фризер и ми ја испраа фарбата и сега ми е ASH BLONDE бојата е прекрасна многу сум задоволна:pipi: но проблемот е што косата ми е многу оштетена, Користам маска за коса и еднаш неделно се мачкам со рицинусово масло од кое ми расте косата но оштетеното се повеке доаѓа до израз и џабе расте кога влакното се кине :toe:а не сакам да се шишам бидејки никако да го исполнам сонот да имам долга коса:tapp:. Дали знаете некој производ што ке ми помогне барем малку да ми омекне косата а тоа никако да не бидат фризерските ножици :neetaka::nesumjas:

Имав црна коса околу 4 години и сега пред 3 месеци бев на фризер и ми ја испраа фарбата и сега ми е ASH BLONDE бојата е прекрасна многу сум задоволна:pipi: но проблемот е што косата ми е многу оштетена, Користам маска за коса и еднаш неделно се мачкам со рицинусово масло од кое ми расте косата но оштетеното се повеке доаѓа до израз и џабе расте кога влакното се кине :toe:а не сакам да се шишам бидејки никако да го исполнам сонот да имам долга коса:tapp:. Дали знаете некој производ што ке ми помогне барем малку да ми омекне косата а тоа никако да не бидат фризерските ножици :neetaka::nesumjas:
Pisale pogore. Mlekata na gliss so keratin sse top. Ja spleskuvaat malku kosata ama zatoa e mnogu meka i ubavo mirisa. Jas od vreme na vreme go koristam ljiljakovoto.
20131115_125720.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom