Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што те интересира тебе бе?Јас до вчера пост малтене немав напишано на оваа тема. Не ме интересира. Ниту ќе продолжам.
Го дадов своето мислење за ОШО и тука на темава, особено за една од двете најчитани негови книги Небеското семе.
не го тупи...Нас сфе не интересира.
Ама, (при)бидејќи не го почитувам ОШО, нема да ве смарам и да ви постирам тука веќе.
Ко шо имам џентлменски договор со Боди за другана тема, освен кога морам да просерамз а Ѓурџиев, глупиот ерменскогрчки грузин.
Секако дека имаИма некој заинтересиран на форумов за Ошо медитации? Ајде да се собериме и организираме сите Osho lovers & friends, и да почниме да медитираме заедно. Се разбира сите ќе бидат добредојдени.
Да... супер е тоаСтруга...имам водено групни Ошо медитации со свои пријатели, кундалини и мандала, најмногу ги имам практикувано
Абе можда имаш право... али сепак поврзано е ептен со темата... башка ако се организира нешто тука ке се спомне за да може кој сака да дојде...Ошо, а бе, идете у инбокс, со ова, знаеш дека ексклеск ќе збесне од мирц муабети![]()