Be gone... you jesus worshiper... Here I am God...Apla
А си дошол да тролаш на Ошо а?А П Л А
анемична плагијат лакрдија на атеизмот
Е ајде де кажи си каде ја утнал според тебе... дај аргумент валиден каде ја утнал... Или само колку да се покажеш дека си многу интелектуален па ај ке си троламе...Јас го разбирам ОШО како индиец со чудни и релативно погрешни сфаќања. жне е целосно утнат, ама има баечку шо испоутињал.
Ѓурџ, ќе ме пратиш на темите?
ТРОЛ
abe ti dojde da trolash ovde nepovikan..Јас го разбирам ОШО како индиец со чудни и релативно погрешни сфаќања. жне е целосно утнат, ама има баечку шо испоутињал.
Ѓурџ, ќе ме пратиш на темите?
ТРОЛ
Аман бе до кога. Па ОШО е класика лузер.Е ајде де кажи си каде ја утнал според тебе... дај аргумент валиден каде ја утнал... Или само колку да се покажеш дека си многу интелектуален па ај ке си троламе...
Ајт сиктер од тука... не примаме тролови... доста беше...Аман бе до кога. Па ОШО е класика лузер.
Ете земи го само Небеско семе.
Катастрофа. Можда му вреди само фантазијата во делот кога се обидува да ги разоткрие демек скриените учења од црквата.
Тебе не те тролам воопшто. Се обидувам да те изведам на прав пат.Ајт сиктер од тука... не примаме тролови... доста беше...
ако имаш да кажеш нешто валидно кажи(ама прво добро рамисли што ќе кажеш)... ако ме тролаш по овој пост... не ти враќам на коментарите...![]()
Ете гледаш дека имаш еден куп дезинформации читано... нема гајле... терај си ти молитви... што се замараш со Ошо... или сакаш да ти потенцирам каде он кажува позитивни нешта за молитвата па да се се чувствуваш демек аха ете така е... а можам да ти дадам и да прочиташ каде пишува за молитвата како негативна халуцинација... Контрадикции има многу ама кој да ги разбере е работава... сите тие контрадикции се комплементарни едни спрема други, но треба да се чита со тивок ум за да не си правиш илузии и филмови пред време...Чекај, јас колку што знам Ошо тврдел дека има психокинеза, ама несакал да покаже дека било, као оно, да не се фали.
И знам дека имал еден куп автоНобили, подароци, од следбениците. А можел да се пренесе со милса од точка А до точка Б без гајле.
То ми е малкуцка нејасно. АКо може да ми се објасни.
Благодариме.