OSHO

• Креатор на темата Креатор на темата Storm5
  • Време на започнување Време на започнување
45314_10151245999292069_1469352575_n.jpg

Јас до вчера пост малтене немав напишано на оваа тема. Не ме интересира. Ниту ќе продолжам.

Го дадов своето мислење за ОШО и тука на темава, особено за една од двете најчитани негови книги Небеското семе.
Што те интересира тебе бе?:P

Нас сфе не интересира.
Ама, (при)бидејќи не го почитувам ОШО, нема да ве смарам и да ви постирам тука веќе.
Ко шо имам џентлменски договор со Боди за другана тема, освен кога морам да просерамз а Ѓурџиев, глупиот ерменскогрчки грузин.

Нас сфе не интересира.
Ама, (при)бидејќи не го почитувам ОШО, нема да ве смарам и да ви постирам тука веќе.
Ко шо имам џентлменски договор со Боди за другана тема, освен кога морам да просерамз а Ѓурџиев, глупиот ерменскогрчки грузин.
не го тупи...

Има некој заинтересиран на форумов за Ошо медитации? Ајде да се собериме и организираме сите Osho lovers & friends, и да почниме да медитираме заедно. Се разбира сите ќе бидат добредојдени :).

Има некој заинтересиран на форумов за Ошо медитации? Ајде да се собериме и организираме сите Osho lovers & friends, и да почниме да медитираме заедно. Се разбира сите ќе бидат добредојдени :).
Секако дека има
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 21:13 ---
Јас ова го предложив кога се регистрирав првиот ден на форумов
Ама никој не реагираше... така да незнам ни сега дели некој ќе сака такво нешто... :)

Струга...имам водено групни Ошо медитации со свои пријатели, кундалини и мандала, најмногу ги имам практикувано

Струга...имам водено групни Ошо медитации со свои пријатели, кундалини и мандала, најмногу ги имам практикувано
Да... супер е тоа(y) ... и како фидбекот од пријателите...?

Ошо, а бе, идете у инбокс, со ова, знаеш дека ексклеск ќе збесне од мирц муабети :)

Па генерално позитивен, им се допаднаа техниките. Меѓутоа како што вели поговорката, секое чудо за три дена, лека полека се изгуби интересот. Многу е тешко да се најдат луѓе со длабока мотивација и посветеност за вакви ствари, од било кој мастер, не само Ошо. Интересено е што ова се дешава скоро секаде и на други места од други организации и учители каде што сум пошол. Ги лапа општеството луѓево, како ситни рипки :cautious:
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 21:47 ---
Се извинувам, нов сум тука. Пошо Ошо е темава, мислем дека на секој ќе го заинтересира нашиов муабет...ако е проблем тогаш на inbox

Ошо, а бе, идете у инбокс, со ова, знаеш дека ексклеск ќе збесне од мирц муабети :)
Абе можда имаш право... али сепак поврзано е ептен со темата... башка ако се организира нешто тука ке се спомне за да може кој сака да дојде... :) Тебе ти следува посебна покана...:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom