OSHO

• Креатор на темата Креатор на темата Storm5
  • Време на започнување Време на започнување
Se nadevam kje ostanesh na patot kon svetlinata!
Со вакви духовни отци,од форумо можам ли да го згрешам пато?
Битна е концепцијата,без разлика кон светлината,ја ли темнината чекорам.
А тука ве има ногу духовњаци, од кој и да зеам мислење нема да грешам.

Со вакви духовни отци,од форумо можам ли да го згрешам пато?
Битна е концепцијата,без разлика кон светлината,ја ли темнината чекорам.
А тука ве има ногу духовњаци, од кој и да зеам мислење нема да грешам.
Da ti se ispovedam ako ne primeti do sega, poshto gledam i mene me stavash so niv... jas blage veze nemam sho e tva duhovnjak ovo ono, vidoff deka u ovaj podforum nema aktiven moderator pa pushtifff nekolku jutub videa kolko da lichi deka se razbiram od neshto..... ama izgleda kje me istisnat u chek dis aut da shiram prostachki govor... deka sho realno pripagjam.

So srekja so oshkata, mosh on po kje ti zalepe od biblijata.... i kroulkata.....

Aj... sadovite...

Lj.!

ama izgleda kje me istisnat u chek dis aut da shiram prostachki govor... deka sho realno pripagjam.
Е и мен ме истиснаа там,јбг,воа со Ошката беше малку да разменам.
Ај и ја да измијам садовите,па ќе оам на плажата да ширам простачки говор,љубофф!

Bodi kaj si be? ronche i govi me unishtija...mnogo jako mi gi pleskaa.. i hepta plus... kolku pa negovite zborovi (koi izleguvaat od zvezdata od nego) me bolat.... pretoceni u shtiva od 1200 karakteri.... i dambi odluci da go razotkrie mojto pravo lice...
Брате, ти си икосаедар можат да се лепат за тебе како муви.....ма да силата у Ронче станува се појака. За другите не сум у тек, ама тука сум........коњаницата е секогаш у право време на право место.

Иначе кога сме кај Ошката:
Creativity is the greatest rebellion in existence.

Брате, ти си икосаедар можат да се лепат за тебе како муви.....ма да силата у Ронче станува се појака. За другите не сум у тек, ама тука сум........коњаницата е секогаш у право време на право место.

Иначе кога сме кај Ошката:
Creativity is the greatest rebellion in existence.
Sekade zboram deka imam i vonbrachen sin.

Tuku koga sme kaj Oshkata.... vikam i jas da si zemam edna Tesla... i na site po edna....

Ljuboffff!

So biva sega......rols rojsovi ili tesla?
Esere o non esere ?
Zaebano prashane....
Cekaj malko.. pa neli se odluci za crvena tesla?
Jas vekje a poracah... da ja otkazam li? Da te pocekam da razmislesh dodeka pa ne si fanal rakijata?

Ustvari sho gluposti kazuvam... ti ne mislesh...

Lj.

Cekaj malko.. pa neli se odluci za crvena tesla?
Jas vekje a poracah... da ja otkazam li? Da te pocekam da razmislesh dodeka pa ne si fanal rakijata?

Ustvari sho gluposti kazuvam... ti ne mislesh...

Lj.
Abe kakvo mislenje kakvi bakraci....ne me zaebavaj...toa malku mozok sto imam si go cuvam,ne si go trosam..uste vo celofan e more...
Na mene mi za meditacija teslata..neli Oskoto veli deka vo rols rojs najdobro se meditira....
Nie mora da bideme so vremeto.. .zatoa tesla velam....inaku vozam panda

Abe kakvo mislenje kakvi bakraci....ne me zaebavaj...toa malku mozok sto imam si go cuvam,ne si go trosam..uste vo celofan e more...
Na mene mi za meditacija teslata..neli Oskoto veli deka vo rols rojs najdobro se meditira....
Без памет....дај кога гоаѓаш накај МК донеси некоја од твојот ашрам, напрај еден себап мајку му стара.

U tesla ami kako.... bashka sama kje voze dodeka spiesh... meditirash de, ne mora da si parkiran u grmushkite.

A jas ne ni vozam... mojta me voze... ceeelo vreme.

Lj.

U tesla ami kako.... bashka sama kje voze dodeka spiesh... meditirash de, ne mora da si parkiran u grmushkite.

A jas ne ni vozam... mojta me voze... ceeelo vreme.

Lj.
Ти хумана работа имаш брате, пишеш на форум затоа е тој напор...универзумов си наоѓа начини за да одат работите напред.

Без памет....дај кога гоаѓаш накај МК донеси некоја од твојот ашрам, напрај еден себап мајку му стара.
pisi se pesko...bidi so vremeto majkata
..

Кога сме кај Ошо...ова е негов метод, добар за денешно време.
The results of the study showed a significant reduction in plasma cortisol levels when the participants were tested after 21 days of meditation; it can be concluded that the Osho dynamic meditation produces anti-stress effects. The mechanism of action could primarily be attributed to the release of repressed emotions and psychological inhibitions and traumas. Thus, dynamic meditation could be recommended for the amelioration of stress and stress related physical and mental disorders.

The results of the study showed a significant reduction in plasma cortisol levels when the participants were tested after 21 days of meditation;
Три недели... штом нема резултати веднаш, кога ќе ти дојде на ум работата - ништо!
Барем така зборуваа едни луѓе на форумов, еднаш, во минатото...

Ти хумана работа имаш брате, пишеш на форум затоа е тој напор...универзумов си наоѓа начини за да одат работите напред.
Tuku Bodi nemam so koj da si praam muabet pa dengubam tuka, mojta me skara so site drugari.... arno sho ziveam od dividendi pa imam vreme...... dodeka ona e na frizer i shminkeraj.

Ne znam kako e kaj @Ne-misli ... tuku rucoko za malku kje mi zagoreshe so vas.... aj odam da ribam tepisite....

Lj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom