Оригинали

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека лани Half Life, Luxor и уште многу други игри за време на Нова Година беа по 0.10$... Паа, you do the math. :)

L4D... (после 30 дена...) here I come!

Почекај за Orange Box... Ќе си го земеш пакетот преку Steam на Нова Година... Нешто ми вика оти ќе биде 5 евра најмногу.

Steam ќе има ненормален попусти 1-2 дена пред/после нова година, исто како и лани... Ќе биде лудо, човек да не знае што да зема.

Да беше за мене, може и ќе причекав и ќе си го купев преку Steam. Ама Orange Box-от сакав да го земам за поклон за другар за роденден, али ништо не испадна. У Југотон ми рекоа за 2 недели, у Нико ми рекоа од понеделник ќе им стигнел, а на мене до петок ми треба... :toe:

Да беше за мене, може и ќе причекав и ќе си го купев преку Steam. Ама Orange Box-от сакав да го земам за поклон за другар за роденден, али ништо не испадна. У Југотон ми рекоа за 2 недели, у Нико ми рекоа од понеделник ќе им стигнел, а на мене до петок ми треба... :toe:

Епа прати му gift преку Steam. :smir:

CS Steam XD од оние у инс шо ги шиткаа XDD имам и други, ама сум ги забораил :$

Денес ја земав, Medieval 2: Total War за 2,5 евра. :)

Ова преку Steam.

Counter Strike: Source за 3.75 евра преку Steam.

Следете што пишувам овде, можеби ќе ви се допадне некоја цена. :)

Galactic Civilizations 2: Dread Lords

За 85 денари преку Impulse. :pipi:

Ајде, почна празничната продажба на игри преку Steam.. еве им шанса на тие (неколку :)) кои сакаат да купат некоја оригинална копија, а да не потрошат многу пари (пр. ја има S.T.A.L.K.E.R.: SoC за 2 евра).

Еве и сајт кој ги листа сите вакви акции од сите познати digital distribution platforms (Steam, Impulse, GoG..).

Кој сака да поседува Orange Box, нека побрза во Југотон, 990 денари :) Ја си земав денес, се инсталира сега.

Кој сака да поседува Orange Box, нека побрза во Југотон, 990 денари :) Ја си земав денес, се инсталира сега.

Wow, супер цена за "Македонски" стандарди. :)

Wow, супер цена за "Македонски" стандарди. :)

По кој знае кој пат се потврдува правилото на Steam: играта што си ја купил вчера, денес се продава со 50% попуст. Или во превод: 700 денари преку Steam во наредниве ~23 саати :) Супер цена, сеедно дали е 700 или 1000 денари.

Жив ќе се изедам што сеуште не ми е направена интернет картичката =/

По кој знае кој пат се потврдува правилото на Steam: играта што си ја купил вчера, денес се продава со 50% попуст. Или во превод: 700 денари преку Steam во наредниве ~23 саати :) Супер цена, сеедно дали е 700 или 1000 денари.

Жив ќе се изедам што сеуште не ми е направена интернет картичката =/

A sto kartica koristite za da kupuvate od steam???

A sto kartica koristite za da kupuvate od steam???

Од македонскиве банки би требало да работи било која интернет картица (дебитни картици од Уни/Стопанска/NLB Тутунска..).. обична кредитна или дебитна картица издадена од македонска банка не може да се користи за купување на Интернет =/

Само што се вратив од новогодишен шопинг во Југотон. Мислам дека цените на некои од игрите што ги земав ќе ви бидат интересни :)

- Mass Effect - 250 ден.
- Crysis - 250 ден.
- LotR - Battle for Middle Earth - 250 ден.
- LotR - BfME II - 250 ден.
- Jade Empire Special Edition - 390 ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom