Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Почекај за Orange Box... Ќе си го земеш пакетот преку Steam на Нова Година... Нешто ми вика оти ќе биде 5 евра најмногу.
Steam ќе има ненормален попусти 1-2 дена пред/после нова година, исто како и лани... Ќе биде лудо, човек да не знае што да зема.
Да беше за мене, може и ќе причекав и ќе си го купев преку Steam. Ама Orange Box-от сакав да го земам за поклон за другар за роденден, али ништо не испадна. У Југотон ми рекоа за 2 недели, у Нико ми рекоа од понеделник ќе им стигнел, а на мене до петок ми треба...![]()
Кој сака да поседува Orange Box, нека побрза во Југотон, 990 денариЈа си земав денес, се инсталира сега.
Кој сака да поседува Orange Box, нека побрза во Југотон, 990 денариЈа си земав денес, се инсталира сега.
Wow, супер цена за "Македонски" стандарди.![]()
По кој знае кој пат се потврдува правилото на Steam: играта што си ја купил вчера, денес се продава со 50% попуст. Или во превод: 700 денари преку Steam во наредниве ~23 саатиСупер цена, сеедно дали е 700 или 1000 денари.
Жив ќе се изедам што сеуште не ми е направена интернет картичката =/
A sto kartica koristite za da kupuvate od steam???
A sto kartica koristite za da kupuvate od steam???