Оригинали

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Уште една информација во врска со The Witcher. На GOG.com во четврток The Witcher 2 ќе биде на 40% попуст и со секоја купена копија ќе доаѓа гратис копија од првиот дел. Предности на купување од овој сајт пред Steam е тоа што игрите се DRM-free и цените се во долари, а не во евра (пример, The Witcher 2 е 40 долари на GOG, а 40 евра на Steam). Значи The Witcher 1+2 за 24 долари во четврток.

Извор - Има и информации за тоа што следи наредните денови. Во сабота GOG ќе делат бесплатни кодови за игри на нивниот Facebook и Twitter, а наредниот понеделник сите ќе можат да ја земат Empire Earth Gold Edition гага. :) Со тоа почнува нивната зимска распродажба.

Искрајно да ви кажам, не сум знаел, дека Југотон го поделиле на 2 дела. Едниот продава музика и такви работи а другиот Југотон е само за игри, само не видов какви се цените. Може сте знаеле, но јас не па да споделам.

Искрајно да ви кажам, не сум знаел, дека Југотон го поделиле на 2 дела. Едниот продава музика и такви работи а другиот Југотон е само за игри, само не видов какви се цените. Може сте знаеле, но јас не па да споделам.

Има игри и во едниот и во другиот. Цените се исти, само во тој десно има поголем избор. Не знам што е филмов, зашто се поделени.

Овие игри од gamersgate можат да се активираат на steam ?
Проверив можело само одредени игри да се активираат :D

Јас порано играв World of warcraft на оригинален сервер. Повеќе не планирам да давам пари на игри

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom