Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
дали те има на фејсбук или дај предлог како да искомуницираме за road bike имам прашања. само не овде ретко користам. поздрав[DOUBLEPOST=1467833246][/DOUBLEPOST]

дали те има на фејсбук или дај предлог како да искомуницираме за road bike имам прашања. само не овде ретко користам. поздрав
bojan89n@gmail.com, samo te molam reagiraj pobrzo, ili vo privatna poraka daj mi tvoj broj, pa jas ke te kontaktiram[DOUBLEPOST=1467879476][/DOUBLEPOST]
дали те има на фејсбук или дај предлог како да искомуницираме за road bike имам прашања. само не овде ретко користам. поздрав[DOUBLEPOST=1467833246][/DOUBLEPOST]

дали те има на фејсбук или дај предлог како да искомуницираме за road bike имам прашања. само не овде ретко користам. поздрав
bojan89n@gmail.com, samo te molam reagiraj pobrzo, ili vo privatna poraka daj mi tvoj broj, pa jas ke te kontaktiram

Друштво да пиши некој како се рангирaни Тектро кочниците за МТБ (Draco, Novela, Auriga, Gemini)?!

Друштво да пиши некој како се рангирaни Тектро кочниците за МТБ (Draco, Novela, Auriga, Gemini)?!
Од послабо кон појако. Aries, novela, aquila, auriga, hdc, draco, gemini и orion.[DOUBLEPOST=1467923466][/DOUBLEPOST]
Здраво, еден совет ако може имам Scott Aspect 630 со каталошка опрема, сакам да ставан посаглам вила, ако може предлози и која спецификација да биде поздрав.
Ќе бараш права вилушка, да не биде вратот "tapered", за диск, со 100мм од.
Еве оваа би требао да ти одговара. Реба.

Последно уредено:
Дали некој имал искуство оваа сумњива ефтинија? Ми треба за кратки релации низ град.

Купи си половен велосипед за истите пари, ветувам дека многу помалку проблеми ќе имаш. Ефтиниите страдаат дури и од кратки градски релации. :)

Зеј си Шимано кочници, аир ќе видиш.
Дали некој имал искуство оваа сумњива ефтинија? Ми треба за кратки релации низ град.
Крш. Кинез на ОТО го имат склопвено.
Зеј си половно, ко шо спомна Мартинмкд, барем сеа ќе најш добра 26ка со супер опрема, за 200 - 250 евра.

Зеј си половно, ко шо спомна Мартинмкд, барем сеа ќе најш добра 26ка со супер опрема, за 200 - 250 евра.

Барам по огласниве сајтови, ама слабо иде некако :(

Барам по огласниве сајтови, ама слабо иде некако :(
Пред некој ден имаше еден Racer со дискови на спорти сејл за 13000 денари и пишуваше не е фиксно .
Ама сега гледам го нема ни на пазар3. Избришан е.
Си го дал човекот.

Слабо бараш друже

Има некој користено од онаа сретство против дупнување на гуми?
Конкретно ми треба за поправка на фудбалска топка...
Данкешен.

Има некој користено од онаа сретство против дупнување на гуми?
Конкретно ми треба за поправка на фудбалска топка...
Данкешен.

Интересна идеја имаш, ако можеш да го убациш внатре некако, сигурно ќе ја затне дупката.
Ми стави чивија и на мене сега, имам две Адидас, и две Пума фудбалчиња кои дишат. :)

Duration 42 min 58 sec, distance 15.7 Km
elevation gain 127 m, elevation loss 177 m
Просечна брзина 22 Kph
Плус 3 Km додека го активирам runtastic....не знам колку е точен, ама се на се не е лошо мислам како за аматер :)
Со крш точак купен 1000 ден. јбг не ми се дава пари.

Интересна идеја имаш, ако можеш да го убациш внатре некако, сигурно ќе ја затне дупката.
Ми стави чивија и на мене сега, имам две Адидас, и две Пума фудбалчиња кои дишат. :)
Гледав некои видеа на ут убризгуваат со шприц... може ќе помине.
Само да се погоди количината која ќе се внесе во топката... затоа и прашав дали има некој искуство во ова

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom