Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
ова ќе биде заебано али останува да видиме

ТТ 18-50

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:готово неможам

Да си знаете и порано имало пропусти историјата се повторува

Инаку вуелта ја усра уште на старт времето нема да се рачуна што воопшто и возат не ми е јасно?

Значи го имам точаков веќе три години и не да вреди :) И јас го купив по иста ваква цена на попуст и морам да ти кажам дека освен сменети потрошни делови, ланец, гуми, другото се му е се уште недопрено, а да ти го покажам точакот, ќе речеш дека сега е излезен од продавница. Освен тоа, не дека го немам возено, со него се имам качено на Караџица, Рамно, Водно (регуларно), Козјак и уште многу места и душата му ја имам извадено, ама точачето е ТОП :)

Подобро би зел половен со дополнителни 100-150евра(има добри моментално - зборам за 29ки).

ГТ имаат феноменално добри рамки, ама опремата на овој е многу ниска класа. Многу.

И јас сум за опцијата половен (помалце од 1 сезона користен) бидејќи така добиваш подобра опрема за парите а ништо не губиш освен тоа што некој седел на седиштето 20 пати пред тебе...

Конкретно овој точак има ниска класа на опрема, ама за тие пари толку е на ново. Како и за секој друг производ, колку пари толку музика.

Каде може да најдам вакво нешто во Скопје и по која цена? Не мора да е истиот бренд, може било кој производ за истата antipuncture намена. Било каква течност што се става во гумите за заштита од дупнување. Благодарам

Каде може да најдам вакво нешто во Скопје и по која цена? Не мора да е истиот бренд, може било кој производ за истата antipuncture намена. Било каква течност што се става во гумите за заштита од дупнување. Благодарам
Rabotilnica и ProBike имаа порано веројатно имаат уште од брендот Slime

Подобро би зел половен со дополнителни 100-150евра(има добри моментално - зборам за 29ки).

ГТ имаат феноменално добри рамки, ама опремата на овој е многу ниска класа. Многу.
За парите (попустот) подобар нема никаде да најдеш, освен половен.
Овој сличен нели е
genesis-26-gz.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom