Општи вело муабети, прашања, совети

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
ова ќе биде заебано али останува да видиме

ТТ 18-50

d r a g a n

Чаве
Член од
13 мај 2009
Мислења
352
Поени од реакции
82
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:готово неможам

Да си знаете и порано имало пропусти историјата се повторува

Инаку вуелта ја усра уште на старт времето нема да се рачуна што воопшто и возат не ми е јасно?

Член од
27 февруари 2011
Мислења
297
Поени од реакции
227
Значи го имам точаков веќе три години и не да вреди :) И јас го купив по иста ваква цена на попуст и морам да ти кажам дека освен сменети потрошни делови, ланец, гуми, другото се му е се уште недопрено, а да ти го покажам точакот, ќе речеш дека сега е излезен од продавница. Освен тоа, не дека го немам возено, со него се имам качено на Караџица, Рамно, Водно (регуларно), Козјак и уште многу места и душата му ја имам извадено, ама точачето е ТОП :)

d r a g a n

Чаве
Член од
13 мај 2009
Мислења
352
Поени од реакции
82
Подобро би зел половен со дополнителни 100-150евра(има добри моментално - зборам за 29ки).

ГТ имаат феноменално добри рамки, ама опремата на овој е многу ниска класа. Многу.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
И јас сум за опцијата половен (помалце од 1 сезона користен) бидејќи така добиваш подобра опрема за парите а ништо не губиш освен тоа што некој седел на седиштето 20 пати пред тебе...

Конкретно овој точак има ниска класа на опрема, ама за тие пари толку е на ново. Како и за секој друг производ, колку пари толку музика.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
btw покрај стандардните што веќе се знаеме иде ли некој друг на шапка фест ?

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.459
Поени од реакции
2.016
200 пријавени до сега, со се пешадија. :)

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Каде може да најдам вакво нешто во Скопје и по која цена? Не мора да е истиот бренд, може било кој производ за истата antipuncture намена. Било каква течност што се става во гумите за заштита од дупнување. Благодарам

Член од
11 април 2012
Мислења
4.791
Поени од реакции
5.577
Каде може да најдам вакво нешто во Скопје и по која цена? Не мора да е истиот бренд, може било кој производ за истата antipuncture намена. Било каква течност што се става во гумите за заштита од дупнување. Благодарам
Rabotilnica и ProBike имаа порано веројатно имаат уште од брендот Slime

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Подобро би зел половен со дополнителни 100-150евра(има добри моментално - зборам за 29ки).

ГТ имаат феноменално добри рамки, ама опремата на овој е многу ниска класа. Многу.
За парите (попустот) подобар нема никаде да најдеш, освен половен.
Овој сличен нели е

Kajgana Shop

На врв Bottom