Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Rubena V66 Flash... Некој да ми каже мислење за гумава
huh.gif

Ваква е...
rvrbf2-1.jpg

Додај уште некој денар и земи Кенда. Овие ти се некаде 300-400 денари, а Кендата 550-600.

абе од кичево сум... Треба да порачувам, па нема вакви, нема такви... Некој испраќа по карго некој не... +200ки за каргото треба да се платат...А и друго е ја ко ќе ја видам што како е гумата, друго е од слика...

абе од кичево сум... Треба да порачувам, па нема вакви, нема такви... Некој испраќа по карго некој не... +200ки за каргото треба да се платат...А и друго е ја ко ќе ја видам што како е гумата, друго е од слика...

Како сакаш. Рубената ти е " лоша накај брка работа", а Кендата ти е "добра накај одлична".

И уште нешто, гарант ќе ти се излиже каде каде побрзо рубената.

Додај уште некој денар и земи Кенда. Овие ти се некаде 300-400 денари, а Кендата 550-600.

Возев Рубена Флеш и како што ти кажа Кларк Кент брка работа, ама се абат многу брзо.
Ако ти е за низ град само возење и возиш малку километри годишно, терај со Рубена.

Има некој искуство со купување делови од интернет ?

• SL-M780-10 2x10 speed Rapidfire Plasshifter Level , with Cables included, LEFT and RIGHT
      • FD-M781-10 Front Derailleur, 34.9mm clamp size, Dual pull
      • RD-M781-SGS Rear Derailleur, SGS long cage (Shadow)
      • FC-M785-10 Dyna-Sys Crankset , 40/28T, 175mm crank arms
      • SM-BB70 Bottom Bracket, 68 /73mm compatible and spacers included
      • XT CN-HG94 10speed chain, 116 links
      • CS-M771-10 Cassette , 10speed , 11/36T

http://www.ebay.com/itm/2014-Shiman...Cycling_Parts_Accessories&hash=item43bd165065

Ај малце помош...Сабајле тргнав да си дојдам на работа со точакот и на пола пат ја дупнав гумата (не ни приметив каде и на што, само нагло ми се издиша). Па, ако знае некој каде можам да ја лепам - се што е во близина на Градски Парк ми одговара.

Ај малце помош...Сабајле тргнав да си дојдам на работа со точакот и на пола пат ја дупнав гумата (не ни приметив каде и на што, само нагло ми се издиша). Па, ако знае некој каде можам да ја лепам - се што е во близина на Градски Парк ми одговара.

Одма кај соборен храм спроти него до спорт лајф има едно продаваат точаци таму појди мислам дека имаат и сервис :)

Колку пари би било тоа? Пробав да се јавам да прашам, ама зафатено е цело време...

200-250 денари, за нова внатрешна, мислам дека не лепат. Истото и во Бајкмаркет кај фонтана - парк. :)

Јас вакви нарачав и не се нешто нај нај, после неколку местење малце ја крцнав рамката па ја залепив...
Додека овие ти што си ги нарачал, рамката е исцела, фиксни стакла... и ќе нема гајле
http://www.aliexpress.com/item/UV-4...-Sunglasses-Sports-Cycling-NEW/959425631.html

а ги чекам овие ракавици, кога беше попустот беа упола цена за 6 долари, па ќе пишам дал ги бива, дали штитат од ветер, синоќа накај 22h се пуштав од средно, премрзнав како куче...
http://www.aliexpress.com/item/Wind...proof-ride-gloves-cold-thermal/772459387.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom