Mi treba pomos za diskot.Eden moj prijatel mi gi podmackuvase dzvezdite zadni so sprej i mi prsna vo diskot od togas diskot ne mi ko4i dobro 4kripi ne ubav zvuk vadi kazete neshto za da go napram pozz
Имам трек 5000 ама пошто не се разбирам многу многу во точаци немав појма шо сум земал..ми го пратија од швајцарија и ја мислам точак ко точак нормално :pos2: едно време го запустив али летово пак се вратив во кондиција и доста сум задоволен од него :*
погледнете што ми се случи прееска...ова ми е 2ро апаратче што ке треба да го сменам...знам дека е ефтино али јбг...партал е моментално...утре да ставам слики ке се чудите што сум направил...делот од рамот е искривен,вилушката тоа доле кај апаратчето,али среќа искривеното се вади и ново се става...
Колку што приметив има неколку корисници што ја користат sportypal,
па ајде да им помогнеме на македонскиве програмери. Апликацијава е номинирана во категорија за најдобра фитнес апликација за 2009, http://androidnetworkawards.com/
Цената на Tyax Elite е 460 евра=27 500 ден -15% попуст доаѓа негде 23 500 ден.
А цената на Avalanche 3.0 е 24 500 ден -10% попуст за готово доаѓа 22 050 ден.
Па ако може да ми помогнете кој да го земам.Видете кој има подобри делови.
Имаат ист заден менувач Аливио,а за предниот менувач и амортизерот не знам кој има подобар.
ПС Гледајте го Mongoose-от како да нема дискови зашто не ми се нешто многу важни.:salut:
Во основа добри се и двата велосипеди и марки, само не ми е јасно зошто да плаќаш за дискови ако немаш потреба од нив, Јас сепак би одел на mongoose. Нека пише некој што повеќе се разбира
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.