прв газда си или не оти еден мој братучед имаше оваков исти па да не е тој , иначе интересно е сите утебе се ѕверат ко улави али не е за секојдневна употребаГо продавам па ако ми каже некој каде да го оглсам и на форумов?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
прв газда си или не оти еден мој братучед имаше оваков исти па да не е тој , иначе интересно е сите утебе се ѕверат ко улави али не е за секојдневна употребаГо продавам па ако ми каже некој каде да го оглсам и на форумов?![]()
прв газда си или не оти еден мој братучед имаше оваков исти па да не е тој , иначе интересно е сите утебе се ѕверат ко улави али не е за секојдневна употреба
И што има врска ако гледаат, нека гледаат, баш ти е гајле ако ти прави мерак.Не бе прв сум. И највеќе го продавам затоа што се ѕверат и не можам да возам каде што сакам.![]()
И што има врска ако гледаат, нека гледаат, баш ти е гајле ако ти прави мерак.![]()
Деновиве е веќе крај.Уште некој ден и кога ќе залади бициклов ќе оди у шкаф![]()
може слика од гумите со штрафови?јас па чекам да падни снег, имам направено гуми со штрафови и интересно е не се забележуваат многу кај мене дека се со мали штравчина и се чудат како врвам на стакло мраз![]()
http://oglasi.kajgana.com/Го продавам па ако ми каже некој каде да го оглсам и на форумов?![]()
летото ајде има времеФала брат на трудот во секој случај, ама џабе зима е никој не купува. 3/4 пати го ставив и ВИП оглас. Ми требаа пари за дигитален апарат јбг.
може слика од гумите со штрафови?
--- надополнето: Nov 23, 2011 5:57 PM ---
http://oglasi.kajgana.com/
objavi go i na pazar3.com
pobrgu da go prodadesh![]()
My Bike
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Каде може да најдам седиште за велосипед поспортско слично како на велосипедот погоре, по можност црно-црвено (таква боја ми е велосипедот)
некаде 1000-1500 денОва, конкретно, е купено од Битола. Во моментов, мислам дека нема некој убав избор на седишта, иако можда би вредело да се провери по продавнициве во Скопје. Битола проверив тогаш, беше ова и неколку други ама или скапи, или за DH. Колку си спремен да одвоиш?