Општи вело муабети, прашања, совети

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Го продавам па ако ми каже некој каде да го оглсам и на форумов? :)
прв газда си или не оти еден мој братучед имаше оваков исти па да не е тој , иначе интересно е сите утебе се ѕверат ко улави али не е за секојдневна употреба

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
прв газда си или не оти еден мој братучед имаше оваков исти па да не е тој , иначе интересно е сите утебе се ѕверат ко улави али не е за секојдневна употреба
Не бе прв сум. И највеќе го продавам затоа што се ѕверат и не можам да возам каде што сакам. :(

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Не бе прв сум. И највеќе го продавам затоа што се ѕверат и не можам да возам каде што сакам. :(
И што има врска ако гледаат, нека гледаат, баш ти е гајле ако ти прави мерак. :)

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Деновиве е веќе крај.Уште некој ден и кога ќе залади бициклов ќе оди у шкаф:)
јас па чекам да падни снег, имам направено гуми со штрафови и интересно е не се забележуваат многу кај мене дека се со мали штравчина и се чудат како врвам на стакло мраз :D

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
јас па чекам да падни снег, имам направено гуми со штрафови и интересно е не се забележуваат многу кај мене дека се со мали штравчина и се чудат како врвам на стакло мраз :D
може слика од гумите со штрафови?
--- надополнето: Nov 23, 2011 5:57 PM ---
Го продавам па ако ми каже некој каде да го оглсам и на форумов? :)
http://oglasi.kajgana.com/
objavi go i na pazar3.com
pobrgu da go prodadesh(y)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Фала брат на трудот во секој случај, ама џабе зима е никој не купува. 3/4 пати го ставив и ВИП оглас. Ми требаа пари за дигитален апарат јбг.
летото ајде има време

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Член од
8 декември 2009
Мислења
5
Поени од реакции
5
После не знам колку време, решив да се вратам малку на форумов, да разгледам, и дури сум тука, да ставам слика од мојот бајк.. Не дека е нешто посебно, ама купен е, надградуван, и го возам со мерак. :)
Mongoose Tyax 2009та, Suntour XCM v2, Alivio напред/назад/шифтери, Acera погон и касета, Deore ланец (трпи многу повеќе од претходниот, кој го зезнав по сопствена грешка), Mavic XM-317 Disc обрачи на фабричките главини (ваљда Formula), Avid BB5 кочници (кочат фантастично добро, со најобични алу рачки и најефтини сајли и кошулици, добар другар кој инаку вози Avid Elixir 5 кажа дека се многу поблиску до неговите во однос на перформанси отколку други хидраулични кочници), Velo седиште, алуминиум рогови обмотани со трака за road, платнена, од пред 20 години (поклон од тато:icon_lol:), Ritchey TrueGrip6 грипови, и Mongoose волан, стем и колче.
dsadasdasd.jpg
Поздрав од Охрид ;)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Да не има расположени следниот викенд да идеме на водно ако е ок времето. А ако има и снегче ке биде уште појако :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Каде може да најдам седиште за велосипед поспортско слично како на велосипедот погоре, по можност црно-црвено (таква боја ми е велосипедот)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Се откажав од продавање уште одамна дека зима и не верувам дека да останеше подолго ќе го купеше. А и не ми требаат пари ИТНО како тогаш. Ќе го направам црн, ќе му ставам ретровизoр и светло и ќе си го возам така во близина. А за подалеку здравје, на лето ќе си земам спортски од 30 000/40 000 денари. :)

Сега ако може да ми каже некој каде да го однесам да го офарбаат, мене ми е страв сам. :S

Член од
8 декември 2009
Мислења
5
Поени од реакции
5
Каде може да најдам седиште за велосипед поспортско слично како на велосипедот погоре, по можност црно-црвено (таква боја ми е велосипедот)
Ова, конкретно, е купено од Битола. Во моментов, мислам дека нема некој убав избор на седишта, иако можда би вредело да се провери по продавнициве во Скопје. Битола проверив тогаш, беше ова и неколку други ама или скапи, или за DH. Колку си спремен да одвоиш?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ова, конкретно, е купено од Битола. Во моментов, мислам дека нема некој убав избор на седишта, иако можда би вредело да се провери по продавнициве во Скопје. Битола проверив тогаш, беше ова и неколку други ама или скапи, или за DH. Колку си спремен да одвоиш?
некаде 1000-1500 ден

Kajgana Shop

На врв Bottom