- Член од
- 19 февруари 2006
- Мислења
- 2.237
- Поени од реакции
- 352
Држач за мобилен каде може да најдам?
Јас продавам quadlock за iphone 12/12 pro
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Држач за мобилен каде може да најдам?
Страницата е германска и е реномирана така што ова што го кажуваш не е за верување бидејки кај германците нема такви измами за разлика од британците каде има лажни страници и можеш да се изгориш.Побарај го истиот производ во rosebikes и види колку чини.Од таму сум купувал неколку пати само робата сум ја праќал на адреса во Словенија и никогаш не сум имал проблеми.Дали некој имал слично искуство со bike24. Плаќам преку Пејпал, на пејпал стои Pending, денес од bike24 ме контактираат дека не ги примиле средствата и ми праќаат линк пак да платам во меѓувреме првата наплата ја нема веќе на пејпал, платив повторно и пак е Pending, прашањето ми е дали секогаш мора они да ги прифатат средствата, малку ми е чудно?
Страницата е германска и е реномирана така што ова што го кажуваш не е за верување бидејки кај германците нема такви измами за разлика од британците каде има лажни страници и можеш да се изгориш.Побарај го истиот производ во rosebikes и види колку чини.Од таму сум купувал неколку пати само робата сум ја праќал на адреса во Словенија и никогаш не сум имал проблеми.
Некој да продава Вилушка со амортизер за МТБ ? Може со "Lock", а може и без "Lock".
Гумите се 27.5 и има хидраулични дискови (не знам дали има врска ова ама нека стои).
Доколку не продава никој, да кажете од каде може да се купи, може и нова и половна.
Види на фејсбук по групине, има 100%. Инаку тебе само вилушка ти треба, немаат врска дисковите со неа.![]()
Има една народна поговорка која вели ЗА ДА ЗАПОЗНАЕШ НЕКОГО ВО ВИСТИНСКО СВЕТЛО ДАЈ МУ ПАРИ И ВЛАСТ.Јас сакам сервисот на Бајкс во Кисела Вода да го пофалам. Квалитетни, брзи и фер цени. И не им е проблем да одвојат малку време ако имаш нешто да потпрашаш, за разлика од некои други што се доживуваат ко да се сервисери на Винченцо Нибали...
Од продавницава на кајгана, има некој добар велосипед за на планина? Не се разбирам воопшто од велосипеди.... Некој совет?
Не се лажете со половните точаци. Со Shimano Acera/Altus група ги огласуваат по 350-500 евра, а Trinx со таа група се продаваат нови. Тие што се под 300 евра, само името на рамката им е зачувана, а останатите делови се пред распаѓање. Ретко некој оглас има реална цена.Битен е буџетот, ако ти е прв мтб ти препорачувам на старо да гледаш, ќе добиеш повеќе точак за парите и повеќе ќе уживаш.
Не се лажете со половните точаци. Со Shimano Acera/Altus група ги огласуваат по 350-500 евра, а Trinx со таа група се продаваат нови. Тие што се под 300 евра, само името на рамката им е зачувана, а останатите делови се пред распаѓање. Ретко некој оглас има реална цена.
Почетник да фрли 700-800е, НЕ! Најдобро му е ДО 500 евра. Ако се пронајде во велосипедизмот, ќе може да си ги надоградува деловите или пак да го препродаде точакот за нов да си купи. На крај, не е битно што возиш, туку каде сакаш да те однесе. Ако добро го одржува, и точак од 200 евра ќе го однесе на секое место.Не се лажеме со такви огласи, инаку има доста со реални цени и добра опрема, не знаеме кој му е буџетот. Инаку секако многу подобро е да се земе сочуван точак со добра опрема со буџет до кај 700-800еу.
Да надоградуваш велосипед од 500еу со нова вилушка што би коштала мин. 200еу, или со нов пренос, касета и менувач што ќе кошта преку 200еу, не вреди во ниеден случај, лудост е такво нешто да му препорачаш на почетник.Почетник да фрли 700-800е, НЕ! Најдобро му е ДО 500 евра. Ако се пронајде во велосипедизмот, ќе може да си ги надоградува деловите или пак да го препродаде точакот за нов да си купи. На крај, не е битно што возиш, туку каде сакаш да те однесе. Ако добро го одржува, и точак од 200 евра ќе го однесе на секое место.