Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, ве молам! Ако некој оди во Номад да разгледува или купува, прашајте ми за редовни цени за летни долни биб-шорцеви, со прерамки!
Јас гледав пред една недела, има неколку модели. Од Dare2b, од Ghost и од уште една марка не се сеќавам. Најефтините беа 2600 денари, имаше уше 3 модели ама не се сеќавам точно на цените.
Можеби ќе тркнам пак, ако одам ќе видам и ќе ти кажам точни цени и модели.

Јас гледав пред една недела, има неколку модели. Од Dare2b, од Ghost и од уште една марка не се сеќавам. Најефтините беа 2600 денари, имаше уше 3 модели ама не се сеќавам точно на цените.
Можеби ќе тркнам пак, ако одам ќе видам и ќе ти кажам точни цени и модели.

Би било супер цени и модели, да знам дали и колку попуст ќе имаат. Сум за земање, овие од Алиекспрес си го отслужија своето, 3 години ги носам. Време е за нешто поудобно и поскапо. :)

Сакам да купам точак до 250е,дали има некој купвано на старо да сподели искуство и да кажи некој на висина од 175cm шо рамка би ми одговарала.

Сакам да купам точак до 250е,дали има некој купвано на старо да сподели искуство и да кажи некој на висина од 175cm шо рамка би ми одговарала.
На таа височина ќе ти одговара М големина. Каков точак бараш, друмски, планински или градски?

Здраво дечки, некој предлог за добар сервис за точак?

освен проспорт кој друг имаше асс метар за мерење?

Може ли да се најде некој кинески heartrate monitor што пристојно ќе функционира?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Користиш Страва Премиум или некоја друга апликација?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
wahoo fitness користам за тракинг, Страва е тешко гомце, имам и брзинометар со каденца, и страва ич не и чуе за брзинометарот, само по гпс ти кажува брзина.
wahoo fitness е бомбона програмче, еден куп опции има за следење, има поддршка за ант+ и блутот сензори, и аплоуд на сите тракинг страни, меѓу кои и страва.

wahoo fitness користам за тракинг, Страва е тешко гомце, имам и брзинометар со каденца, и страва ич не и чуе за брзинометарот, само по гпс ти кажува брзина.
wahoo fitness е бомбона програмче, еден куп опции има за следење, има поддршка за ант+ и блутот сензори, и аплоуд на сите тракинг страни, меѓу кои и страва.
Дали кога ќе шерувам на Страва, податоците ќе влезат во статистиката на Страва или само ќе се појави како евент?

Дали кога ќе шерувам на Страва, податоците ќе влезат во статистиката на Страва или само ќе се појави како евент?
Се си е најнормално исто како со страва апликацијата да си снимал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom