- Член од
- 31 мај 2012
- Мислења
- 116
- Поени од реакции
- 79
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
21 инчен велосипед воглавно возат луѓе со висина над 185 см, што и тоа е релативно зошто има луѓе со подолги нозе и пократко торзо, различни должини на раце, исто така многу зависи и од top tube т.е. горната хоризонтална цевка итн. Сепак најдобро е да се проба велосипедот на лице место и да се види дали одговара или не. Ако склопува велосипед со нови делови ќе го чини скоро дупло пари од цената на комплетен. Не е лоша идејата ва велосипед на старо, но треба да се внимава што се купува, има многу приправени кршови, како и крадени кои се продаваат за примамливи нереални цени.
Значи да резимираме, 21 инч не возат само кошаркари.![]()
21 инчен велосипед воглавно возат луѓе со висина над 185 см, што и тоа е релативно зошто има луѓе со подолги нозе и пократко торзо, различни должини на раце, исто така многу зависи и од top tube т.е. горната хоризонтална цевка итн. Сепак најдобро е да се проба велосипедот на лице место и да се види дали одговара или не. Ако склопува велосипед со нови делови ќе го чини скоро дупло пари од цената на комплетен. Не е лоша идејата ва велосипед на старо, но треба да се внимава што се купува, има многу приправени кршови, како и крадени кои се продаваат за примамливи нереални цени.
Значи да резимираме, 21 инч не возат само кошаркари.![]()
Абе ајде.Ова со процентиве како ги кажа.Сигурно ова е некој од провинција.Скопјанец не е 100%.Само они знаат да кажат ваков хумор.60% од велосипедиве низ македонија се над 20 инчи... Ако 21 возат само кошаркари, тогаш 80% се кошаркари низ македонија (тие 20% не возат точак. ;D )
Има некој информации за маратони или тури кои се одржуваат во следниве 2-3 недели?
Околу 35 километри ти е еден правец, одприлика саат ипол два.Инаку да прашам колку км има од Скопје - центар до патишка река и за отприлика колку време се вози?во еден правец
Незнам за наредниве 2/3 недели, знам за овој на 15 ти септември,https://www.facebook.com/events/272183589589953/276175452524100/?notif_t=plan_mall_activity.
Има некој информации за маратони или тури кои се одржуваат во следниве 2-3 недели?
Дечки, дали некој пуштал велосипед по Карго ? Ме интересира каква е процедурата , треба ли во некое нивно претставништво да го однесам или може да го земат од врата, за колку време го доставуваат, на дестинациската адреса (друг град) дали таму го оставаат во нивно претставништво па јас да го подигнам или може на врата, како се движат цените и слично ? Сакам да пуштам на релација Скопје - Охрид, не сум пуштал ништо по карго па незнам ништо околу тоа .
Ми се свиѓа ептен, браво!Se nadevame deka ova velosipedce (kako za vozrasni samo vo smalena formake donese mnogu nasmevki na nekoe devojce ili mozebi momce, se prodava kompletno reparirano, info vo inbox
]
извини вака, без лично да те напаѓам не ти ја сваќам логиката на продажба. Нема да се збогатиш, а испаѓаш смешен, луѓето се доволно добро информирани. Еве 6 самолепливи лепенки марка toppick со шмирглички чинат 120мкд во бајкстоп, со што кажувате збогум на лепакот! Вилушкиве се макс 100мкд со тоа што не ја разбирам нивната улога бидејќи без проблем гумата се вади со прсти. А ако некој сепак се решил за ваков кинески комплет, на пазар е дупло поефтин. поздрав...искрен и велосипедски![]()
Продавам портабилен сет за поправка на дупната гума. Сетот содржи 2 вилушки за вадење на гума, 6 лепенки, лепило за гума, шмиргла (како на сликата). Производот е нов, некористен. Му барам 250 денари. Производот е нов, некористен.
Затоа што минималната порачка беше три од кое едното е за мене, другото го подарив на пријател и едно ми стои вишок дома затоа и го продавам. И викаш испаѓам смешен?извини вака, без лично да те напаѓам не ти ја сваќам логиката на продажба. Нема да се збогатиш, а испаѓаш смешен, луѓето се доволно добро информирани. Еве 6 самолепливи лепенки марка toppick со шмирглички чинат 120мкд во бајкстоп, со што кажувате збогум на лепакот! Вилушкиве се макс 100мкд со тоа што не ја разбирам нивната улога бидејќи без проблем гумата се вади со прсти. А ако некој сепак се решил за ваков кинески комплет, на пазар е дупло поефтин. поздрав...искрен и велосипедски![]()