Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
- Локација
- Wolfpack Reproducing Area
- Веб-сајт
- dangerousminds.net
Ја бев имав и ја неколку моменти кај што ке се остаев убаво поготово на првиот спуст со браздите страшно беше. Демек бркав некое место да фатам се држев до брезовица ама асфалтарите коа фатија нагоре ко воз бандера ме поминаа и се откажав возев полека се ладевме во тоа реката![]()
На првиот спуст тој што беше веднаш на почетокот на карпите се опашив два пати заради едно детенце од 15-6 годинки. Првиот пат ми закочи скроз и требаше да го согазам, мавнав и на предна и летнав преку точак.
Вториот пат пак истово дете го начекав пред мене, закочи нагло и застана скоро и го направив истото како претходно и со триста маки го избегнав да не се паднам преку рачки на него и го сакатам, па си го заебав лактот.
И третиот пат на еден мал спуст низ шумата, ми излезе камен и кога летнав преку точак, ако не беше една јасика да се обесам на неа ќе летнев во долот таму.
Се најдоа едни фини момци во близина и ми помогнаа да излезам на пат инаку ќе требаше да преспијам таму како што бев склештен со точакот врз мене.

Ќути си поминав само со колено и набиеница. Инаку на спустовите јас изгубив најмногу време и делот кај реката долу оти немав соодветни пневматици, асфалтот го искачив за 15-20 минути без проблем.
Релативно лесна патека кондиционо, ама пак беше бараше солиден велосипед и знаење на спустовите.