Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.652
- Поени од реакции
- 31.882
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ја имам глеано, пошо сум fanboy на Vikings ептен ми се свиѓа оваа.
Епа и мене ми се виде ко неа. Ама нели за некој ден иди нова сезона од Vikings, да ја поминам таа, па ќе и се фрлам на овааЈас ја имам глеано, пошо сум fanboy на Vikings ептен ми се свиѓа оваа.
Би ти ја препорачал да ја ѕирнеш.
Следен четврток (петок кај нас) почнува новава сезона на Vikings, можеш до тогаш да ја изглеаш, таман ќе ти дојде после Ragnar и компанијаЕпа и мене ми се виде ко неа. Ама нели за некој ден иди нова сезона од Vikings, да ја поминам таа, па ќе и се фрлам на оваа![]()
Да, одлична е. Исто ко да гледаш некоја сезона од викингс само сега од страна на анлгичаните т.е. кои и да беа луѓето од тој остров во тоа време.Епа и мене ми се виде ко неа. Ама нели за некој ден иди нова сезона од Vikings, да ја поминам таа, па ќе и се фрлам на оваа![]()
Немам толку време да го еамСледен четврток (петок кај нас) почнува новава сезона на Vikings, можеш до тогаш да ја изглеаш, таман ќе ти дојде после Ragnar и компанија![]()
Дечки дајте предлог за добра комедија, од по 20тина минути, чистo онака за уз јадење или слично .
Да? Мене пак ми е интересна. Онака лаганица. Невообичаена.Ја изгледав првата епизода од Lucifer, па да пишам дека не сум импресиониран.
Не сум ја глеал, ме заинтригира сеа кога прочитав информации. Не знам, ми се свиѓа како оде случајот. До пола сум. Не сум гледал досега ваква серија т.е документарец со толку епизоди.Подобра ли е од The Jinx од HBO. Таа мини серија е фантастична а крајот е![]()