Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Имав работа, не можев да ја глеам. Здравје, утре на торент.

Иначе, ако и напраат рењу, можно е со нови актери да биде, бидејќи им завршил договорот на овие у серијава, и дел учествуваат во други.

2nd best им е на Фокс летово.

Интересна беше, со ептен заебан крај.
Би рекол језив, ама пошо не се потресуем многу што се дешава, нема да кажам така. :D

Вејвард Пејнс веројатно нема да има нова сезона.

i ne treba da ima, klasicno fijasko, a pocna super, kolku nelogicni sceni imase majko mila, izbrzani, glumata mizerija, dijalozite smeshka, ti vregaa intelekt iskreno so poslednite nekolku epizodi. a mu rekov na jove_bt na fejs, proekt kade e met dilan a i shyamalan e rizik za gledanje, ovoj pat instiktot ne gresese ali sepak i dadov shansa.

Ја прати некој The Brink, читам позитивни критики за нејзе како сатирична серија па се мислам дали да и дадам шанса и да ги одгледам првите епизоди.

Ја прати некој The Brink, читам позитивни критики за нејзе како сатирична серија па се мислам дали да и дадам шанса и да ги одгледам првите епизоди.

Ништо спектакуларно ама пробај, за полчасовна разонондна серија е ок.

Ништо спектакуларно ама пробај, за полчасовна разонондна серија е ок.
За тоа и ми треба, ретко гледам хумористични серии па реков малку да сменам од жарнот кој го преферирам, а во оваа читам дека предност има сатирата па затоа ја одбрав.

i ne treba da ima, klasicno fijasko, a pocna super, kolku nelogicni sceni imase majko mila, izbrzani, glumata mizerija, dijalozite smeshka, ti vregaa intelekt iskreno so poslednite nekolku epizodi. a mu rekov na jove_bt na fejs, proekt kade e met dilan a i shyamalan e rizik za gledanje, ovoj pat instiktot ne gresese ali sepak i dadov shansa.
Најјако беше шо на Вајвард Пајнс кур не го болеше за син му туку жените му беа приоритет цела серија, еднаш не рече чекај да видам син ми кај е шо е. :pos:
Плус пред да умрит Вајвард во лифтот - Армагедон за цигани беше флешбекот. Фалеше laugh track.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom