Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
^
Мене конкретно ме интересира за третата сезона пошто се започна измешано и затоа ја откажав па ме интересира дали ги средија работите.

ќе има ли 7ма сезона од NCIS LOS ANGELES?

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Ја гледаме "Person of interest"
Глумата не е добра, многу се предвидливи, ама некако ми замилеа. А и домаќинот вели дека од третата сезона се многу подобри :)

Ајде некој поупатен да ми каже како да гледам серија на моб? Сакам Тру детектив новата сезона да си ја гледам :гик:

Ајде некој поупатен да ми каже како да гледам серија на моб? Сакам Тру детектив новата сезона да си ја гледам :гик:
Ништо тешко. Наједноставно е да си ја симнеш преку торент на компјутерот и со усб кабел да си ја префрлиш на моб. Доколку имаш ептен јак телефон можеш и 720р верзија да пробаш инаку hdtv е сосема ок за помал екран.

Можеш да си симнеш vlc player за мобилен а мислам и дека нема потреба бидејќи повеќето телефони имаат вградени видео плеери

Последно уредено:
Ќе си симнеш Popcorn Time, и преку картица ќе си платиш за ВПН пошто е пиратерија, и ќе гледаш што сакаш. Тоа ВПН ти е да неможат да те фатат дека користиш пиратерија, со адреса и све ќе се маваат по Хаваи и некои острови :D

Ништо тешко. Наједноставно е да си ја симнеш преку торент на компјутерот и со усб кабел да си ја префрлиш на моб. Доколку имаш ептен јак телефон можеш и 720р верзија да пробаш инаку hdtv е сосема ок за помал екран.
Финтата е што неам никаков ком за од таму да симнам торент. :(

Ќе пробам со попкорнов :)
Фала ви :D

Симни BitTorent и инсталирај BS Player. Јас едно време гледав на овој начин мада нешто бавно се симнуваа торентите.

Со попкорнот ќе спасисш мачење со торенти симнување и чекање да симнеш филм, плус на телефон си. Тоа ти е најдобро решение, ама обавезно си плати за ВПН, не е многу ама сепак ако си во странство обавезно имај :)

Имаш апликации utorrent и kickasstorrents за андроид па можеш и директно на моб да симнуваш

Ја симнав,изгледав, добра е . Очиве му се ептен алиен стил ...

n4cKFQD.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom