Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лелее ќути многу ме изнервираа.. дури мислев дека до снимката е нешто скратена, па пуштав друга да видам. Ептен лош клифхенгер, ко на шпанскине серии.Добро почна втора сезона на Broadchurch но ептен потона со квалитет. Епизода 7 заврши со најочајниот клифхенгер што сум го видел. Сезона 2, слабо, многу слабо
Ептен сакам да ги гледам епизодиве од Better Call Saul ама не можам, се заразив со Six Feet Under и кога и да ми се гледа нешто не можам да пуштам ништо друго освен SFU :/
Зошто бе, и јас моментално тие две ги гледам, од тужна серија на комедија, си правиш баланс![]()
Па ме зарази SFU и не ми се гледа ништо друго освен тоа, немам желба. Многу неосетно ми врват тие 50 минути од епизода.[DOUBLEPOST=1424911420][/DOUBLEPOST]Има некој гледано How to Get Away with Murder? Добра е?
Ја имам гледано HTGAWM.
Заврши прва сезона завчера, денес ја догледав вторава половина и само ќе речам: WHAT THE ACTUAL FUCK?
Толку.
Позитивна, прејака еВо позитивна или во негативна смисла?
Еден пост погоре е тоа што го бараш, ја испофалив серијава до бескрај...How to Get Away with MurderНекој предлог за некоја крими серија, повеќе фокусирана на животите и мистериите што ги кријат карактерите на ликовите и жртвата/жртвите и нешто каде секој лик е можен осомничен, повеќе драма, мистерија, пресврти и неизвесност, помалце акции, пукања и такви работи... Нешто ко The Killing пример?
Broadchurch, The Missing.Некој предлог за некоја крими серија, повеќе фокусирана на животите и мистериите што ги кријат карактерите на ликовите и жртвата/жртвите и нешто каде секој лик е можен осомничен, повеќе драма, мистерија, пресврти и неизвесност, помалце акции, пукања и такви работи... Нешто ко The Killing пример?
Почнав две три епизоди, не е тоа што барам, ни па имам во план да ја догледам некогаш.[DOUBLEPOST=1425254703][/DOUBLEPOST]Еден пост погоре е тоа што го бараш, ја испофалив серијава до бескрај...How to Get Away with Murder![]()
Линк нешто за вторава?Broadchurch, The Missing.
Јас моментално ја гледам Fortitude, погледни ја можеби ке ти се допадне.Некој предлог за некоја крими серија, повеќе фокусирана на животите и мистериите што ги кријат карактерите на ликовите и жртвата/жртвите и нешто каде секој лик е можен осомничен, повеќе драма, мистерија, пресврти и неизвесност, помалце акции, пукања и такви работи... Нешто ко The Killing пример?
Taa vtorata ti e must see, podobra od the killing, steta so e mini serijaПочнав две три епизоди, не е тоа што барам, ни па имам во план да ја догледам некогаш.[DOUBLEPOST=1425254703][/DOUBLEPOST]
Линк нешто за вторава?