Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Добро почна втора сезона на Broadchurch но ептен потона со квалитет. Епизода 7 заврши со најочајниот клифхенгер што сум го видел. Сезона 2, слабо, многу слабо

Добро почна втора сезона на Broadchurch но ептен потона со квалитет. Епизода 7 заврши со најочајниот клифхенгер што сум го видел. Сезона 2, слабо, многу слабо
Лелее ќути многу ме изнервираа.. дури мислев дека до снимката е нешто скратена, па пуштав друга да видам. Ептен лош клифхенгер, ко на шпанскине серии. (n)
Се согласувам дека вторава сезона опадна со квалитетот, боље си беше првата. Не знам зошто воопшто продолжија со истиот случај во вторава. :toe:

Ептен сакам да ги гледам епизодиве од Better Call Saul ама не можам, се заразив со Six Feet Under и кога и да ми се гледа нешто не можам да пуштам ништо друго освен SFU :/

Зошто бе, и јас моментално тие две ги гледам, од тужна серија на комедија, си правиш баланс :D

Зошто бе, и јас моментално тие две ги гледам, од тужна серија на комедија, си правиш баланс :D

Па ме зарази SFU и не ми се гледа ништо друго освен тоа, немам желба. Многу неосетно ми врват тие 50 минути од епизода.[DOUBLEPOST=1424911420][/DOUBLEPOST]Има некој гледано How to Get Away with Murder? Добра е?

Последно уредено:
Па ме зарази SFU и не ми се гледа ништо друго освен тоа, немам желба. Многу неосетно ми врват тие 50 минути од епизода.[DOUBLEPOST=1424911420][/DOUBLEPOST]Има некој гледано How to Get Away with Murder? Добра е?

Ја имам гледано HTGAWM.
Заврши прва сезона завчера, денес ја догледав вторава половина и само ќе речам: WHAT THE ACTUAL FUCK?
Толку.

Некој предлог за некоја крими серија, повеќе фокусирана на животите и мистериите што ги кријат карактерите на ликовите и жртвата/жртвите и нешто каде секој лик е можен осомничен, повеќе драма, мистерија, пресврти и неизвесност, помалце акции, пукања и такви работи... Нешто ко The Killing пример?

Некој предлог за некоја крими серија, повеќе фокусирана на животите и мистериите што ги кријат карактерите на ликовите и жртвата/жртвите и нешто каде секој лик е можен осомничен, повеќе драма, мистерија, пресврти и неизвесност, помалце акции, пукања и такви работи... Нешто ко The Killing пример?
Еден пост погоре е тоа што го бараш, ја испофалив серијава до бескрај...How to Get Away with Murder :)

Broadchurch, The Missing.

Еден пост погоре е тоа што го бараш, ја испофалив серијава до бескрај...How to Get Away with Murder :)
Почнав две три епизоди, не е тоа што барам, ни па имам во план да ја догледам некогаш.[DOUBLEPOST=1425254703][/DOUBLEPOST]
Broadchurch, The Missing.
Линк нешто за вторава?

Јас моментално ја гледам Fortitude, погледни ја можеби ке ти се допадне.
The Missing веќе ја имам изгледано, ако не си ја гледала би требало да ти ги задоволи вкусовите на тоа што моментално го бараш.

Почнав две три епизоди, не е тоа што барам, ни па имам во план да ја догледам некогаш.[DOUBLEPOST=1425254703][/DOUBLEPOST]
Линк нешто за вторава?
Taa vtorata ti e must see, podobra od the killing, steta so e mini serija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom