Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Шо ке ти е , уште едно шонда булшит е тоа. Ке утепа два тројца на крај на сезона ,наредна нови два тројца и така до крај на серијата.
Па и не е баш булшит, серијата е ПРЕЈАКА, бар до сега, секоја епизода е уживанција :)

Дечки, да прашам, ја почнал некој новава од CBS - Stalker, да ми каже дали да ја гледам или да не губам време? :)

Вреди ли да се гледа The Americans
Само за првата сезона можам да зборам: добра е. А читам дека втората, па сега и третата се уште појаки. Ама време се нема, па ја имам шутнато некако.

Aха, еве ти и тема од yours truly, па прочитај шо имаат и другите пишано.

Само за првата сезона можам да зборам: добра е. А читам дека втората, па сега и третата се уште појаки. Ама време се нема, па ја имам шутнато некако.

Aха, еве ти и тема од yours truly, па прочитај шо имаат и другите пишано.
Мислам дека ја гледав прва епизода некако ми е глупава не знам зошто. Сега во недостаток на серии се мислам дали да ја почнам бидејќи истото го прочитав дека втора и трета биле многу добри

Мислам дека ја гледав прва епизода некако ми е глупава не знам зошто. Сега во недостаток на серии се мислам дали да ја почнам бидејќи истото го прочитав дека втора и трета биле многу добри
Не знам, дај и уште една шанса со 3-4 епизоди, тогаш станува поинтересна. Рачунај ова треба да е нешто како Хоумленд во седумдесетите, само шо квалитетот не опаѓа.

Мене Хоумленд ми беше врв уште од првите минути (инаку кај 90% од сериите уште тогаш знам дали ми се допаѓа) на оваа баш спротивен ефект. Од клише во клише ми одеше приказната.

Од денес ги има на торенти епизодите од првата крими серија на Амазон, Bosch. Пред некое време ја гледав прва епизода и ми се чинеше дека е добра серијата.

Погрешен прв впечаток било, Bosch е доста слаба. Доволно беше што изгледав 2 епизоди.

Game of thrones гледм имаат многу напумпан рејтинг, од тоа што го видов на јутуб не ми е нешто посебно, вреди да се слимнува ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom