- Член од
- 7 март 2013
- Мислења
- 149
- Поени од реакции
- 41
Tyrant ја изгледал некој, да ми каже дали да ја почнувам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
барем 10 члена преку 20 различни серии ти предложија деновиве, ептен несериозен.Tyrant ја изгледал некој, да ми каже дали да ја почнувам?
Ептен јака. Толку е реална што ќе навиваш против главните ликови. Нема ништо хероично и романтизирање.А оваа дали ја има некој гледано Gomorrah ? Планирам да ја почнам за некое време
Ако не пречи, го почнав списокот. Дали сакате да има точен наслов според имдб и година или само наслов каков што е во подфорумов без година во загради?Не е лошо подфорумов да има своја тема која ќе е како список/содржина на целиов подфорум. Нешто како на титлови што правиме содржини, со листа на сите серии во одреден подфорум(исто може за филмови, документарни, па и игри). Ем по-прегледно е ако бараш некоја серија, ем знаеш дали има тема за таа серија или нема за да не направиш дупликат. Не знам можеби постои ваква тема а да не сум ја видел. Се извинувам ако пишав на погрешно место.![]()
Или сите четириМислам дека е прав момент да се репризира 4та сезона на Тронови