Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја освен Breaking Bad ги изгледав, ако не планираш да помогнеш, воздржи се :)

А оваа дали ја има некој гледано Gomorrah ? Планирам да ја почнам за некое време

А оваа дали ја има некој гледано Gomorrah ? Планирам да ја почнам за некое време
Ептен јака. Толку е реална што ќе навиваш против главните ликови. Нема ништо хероично и романтизирање.

Никогаш немат да им простам што ја уништија Фринџ.

Ај чао.

Ej Тhe Honourable Woman само една сезона ќе има а? штета одлична мини серија!

:aplauz:

Ja izgledav Luther i me iznenadi pozitivno. Na prv pogled obicna detektivska serija ali posle izgledani nekolku epizodi se gledat vistinskiot kvalitet na serijava. Pocnuvajki od odlicnata gluma na glavnite likovi, Idris Elba i Ruth Wilson(i drugite voopsto ne se za potcenuvanje) pa se do atmosferata koja ne razocara vo niedna epizoda. Edno golemo (y) za bbc.

Vo megju vreme ja dogledav 3ta sezona na The killing, Peter Sarsgaard, 10ta epizoda kako i finaleto bea :cuc::cuc::cuc::cuc:.:cuc:. Vecerva ke ja dogledam i poslednata sezona pa posle ke se barat nova serija:kafence:.

Не е лошо подфорумов да има своја тема која ќе е како список/содржина на целиов подфорум. Нешто како на титлови што правиме содржини, со листа на сите серии во одреден подфорум(исто може за филмови, документарни, па и игри). Ем по-прегледно е ако бараш некоја серија, ем знаеш дали има тема за таа серија или нема за да не направиш дупликат. Не знам можеби постои ваква тема а да не сум ја видел. Се извинувам ако пишав на погрешно место.:)
Ако не пречи, го почнав списокот. Дали сакате да има точен наслов според имдб и година или само наслов каков што е во подфорумов без година во загради?

Што се однесува до британските серии, одлични се и: Spooks, The Last Enemy, The Fixer, Hunted, Strike Back, Inside Men, Line of Duty, Injustice, Mad Dogs...

Последно уредено:
10931422_422813137881720_1837909651193815544_n.jpg

Започна втората сезона на Black Sails

Првата сезона имаше 8 епизоди, втората ќе има 10. Веќе има торент за првата епизода. Кој не ја гледал серијата нека започне :duel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom