Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Си ја симнав Da Vinci's Demons. Интересна серија ми изгледа. Ме потсетува на Assassin's Creed II. Добра си е за чилање, забавна.:свиркам:

и јас планирав да ја симнувам, и заварив епизода на фокс, не ми е интересна воопшто.

нешто сторив и сеа коа уклучувам бс плеер не ми излегува листа на преводи. Идам десен клик субтитлес и алл и пак нема ништо..

нешто сторив и сеа коа уклучувам бс плеер не ми излегува листа на преводи. Идам десен клик субтитлес и алл и пак нема ништо..

Можеби затоа што веќе имаш превод во некој фолдер види таму sub или слично, избриши тоа и ќе имаш пак листа.

Можеби затоа што веќе имаш превод во некој фолдер види таму sub или слично, избриши тоа и ќе имаш пак листа.

не е до тоа. Нешто сменив во јазиците од кои јазици преводи да ми излегуваат.

Од мобилен сум, ако не најдеш до утре пиши ми, ќе ти пишам како. Sorry, не знам напамет. Или пиши на гугл change subtitles language in bsplayer.

sredivme. Fala mnogu

За серијата Black mirror: On 9 January 2014, Charlie Brooker announced the third series of the show, confirming at least two more episodes.

И се спремам на The Blacklist... Некој... нешто?

И се спремам на The Blacklist... Некој... нешто?
Добра е , акција/трилер ,Спејдер е одличен но цуцата е катастрофа со глумата али ке се навикнеш по некоја епизода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom