Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
SH - ми е типично америчко срање, ќе пробам со други некои.

Рака на срце, како периодов што има добри серии (под периодов мислам последниве 5 години) никогаш немало. Е сега, проблем е што ние фанатиците, немам некој голем избор, затоа што скоро све ни е изгледано :icon_lol:

Ја изглеав The Blacklist ,добар концепт има серијата,спејдер е одличен арно ама девојката е толку лоша актерка што мислам јас ке одглумев поголема емоција од нејзе.Катастрофааа. Ке видам надрената епизода шо како ке биде и ке решам дали ке се гледа.

---------------------------------------------------------------------------
Вторава епизода на слипи холу ме заспа,така да чао пријатно има од мене

The.Michael.J.Fox.Show.S01E01.720p.HDTV.x264-2HD
The.Michael.J.Fox.Show.S01E02.720p.HDTV.x264-2HD

mene mi e mnogu slatka :)

Ја изгледав и првата епизода од We are men. Одлична актерска екипа, дејствието иде брзо но некако хуморот не е баш hilarious. Може да ја гледате онака за да тепате време и така не е лоша.

П.С. Чудно е да се гледа Монк како фраер...

Ја гледаше ли некој новата комедија на Робин Вилијамс ,The Crazy Ones? Вчера растурила со рејтингот 16мил. гледачи.
Еве го вчера кај Џон,легенда:cuc:

Дали следи некој европска продукција на серии? Британски, германски, француски...

Ме удри некој филм да гледам нешто „наше“. Предложете ако знаете за нешто.

Имате препорака од мене за Shameless, несекојдневна, на моменти малце претерана али доста интересна :)

Имате препорака од мене за Shameless, несекојдневна, на моменти малце претерана али доста интересна :)

Глеј ја британската верзија на серијава па после збори како е претерана оваа. :icon_lol:

Ја изгледав Bron/Broen првата епизода од 2ра сезона. Продолжуваат во исти стил. Феноменална атмосфера и одлична приказна, можно да биде дури подобра и од прва !

Ја изгледав Bron/Broen првата епизода од 2ра сезона. Продолжуваат во исти стил. Феноменална атмосфера и одлична приказна, можно да биде дури подобра и од прва !

Јас ја симнав одма кога излезе ама не можев да најдам превод. Има сега?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom