Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Person of interest...partali!!! visoko kvalitetna akcija...odlicno si gi glumat...sve na sve top
Трајко Вељаноски во главна улога… :D
Супер серија, има и многу нелогичности, вториот главен лик не е*е жива сила, ама доста интересен концепт + Бен од LOST… нема промашај.
Ќе симнам утре прва сезона па ќе видиме што вика. Глумциве ми се онака, овој Бен швркнат, другион многу мрачен....им давам шанса по секако.

Galaxy Nexus.Tapatalk

Ќе симнам утре прва сезона па ќе видиме што вика. Глумциве ми се онака, овој Бен швркнат, другион многу мрачен....им давам шанса по секако.

Galaxy Nexus.Tapatalk

Еден коментар - серијата растура! Особено кога ќе се „ухода“ екипата по првите неколку епизоди, оттаму е предобра.

Дајте предлог за гледање на добра серија, завршив со ББ и Фринџ и сега не знам што да гледам.
Се мислам помеѓу Six Feet Under, Boardwalk Empire или Entourage. Последнава ја имав гледано едно време на ФоксЛајф ама престанав.

Еве нешто интересно, не знам дали е спомнато(не мис е верува).
За првпат во некоја серија, гледачите ќе може да изберат кој ќе биде негативецот во серијата(епизодата во овој случај).
Снимени се 3 различни краја, и епизодата ќе го добие оној негативец, закој гледачите ќе одлучат.

Hawaii Five-0

For the first time ever, fans will choose TONIGHT's new Hawaii Five-0 ending at 10/9c! Learn More: Линк

65809_516558195044328_866510831_n.jpg

Вака имаше/ло на two guys a girl and a pizza place, за последната епизода. Серијата пред откажување и така пробувале да ја спасат, или откажана беше па финалето така.

Дајте предлог за гледање на добра серија, завршив со ББ и Фринџ и сега не знам што да гледам.
Се мислам помеѓу Six Feet Under, Boardwalk Empire или Entourage. Последнава ја имав гледано едно време на ФоксЛајф ама престанав.

Да ти кажам право, ја гледав баш завчера првата епизода од Boardwalk и ме импресионира. Феноменално нешто.

Кратко инфо за серииве да знам дали да губам време или не ?
Magic City
House of lies
Downton Abbey
The Borgias

Magic City
House of lies
Downton Abbey
The Borgias

Downtown Abbey е како Game of Thrones во Англија. Постојано има некакви заговори, интриги...
Aко ти се допаѓаше GoT, и оваа сигурно ќе ти се допаѓа.

И Borgias вреди да се гледа, но не е нешто посебно ( како што е Downtown Abbey ). Таа е како подобра, италијанска верзија на The Tudors. :P

Другите две ги немам гледано.

Magic City
House of lies
Downton Abbey
The Borgias
House of lies ти е интересна и лесна серија, има доста јаки моменти и супер хумор. Мислам дека пред некое време почна втора сезона.

Magic City
House of lies
Downton Abbey
The Borgias
Downton, ако сакаш квалитетна драма, класика, малку нетипична поради периодот во кој се случува приказната. Плус и ќе си ја гледаш во HD бидејќи серијата е убава, преубава, со убав главен женски лик. House of Lies е нешто помеѓу драма и комедија, т.е. драмедија, има до сега една сезона, со по 20 минути од епизода, а втората започна пред некој ден. Тука ја имаш Кристен Бел.

Инаку,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom