Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ханибал кога треба да почне?

Еве листа на поинтересните серии кои стартуваат на почетокот од годинава. Некои уште немаат официјален датум за старт на прва епизода за жал.

2013's Most Promising New Television Series
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 12:38 ---
Чисто сумњам дека ове интересира некого, ама ќе пишам. За мене легендарната Agatha Christie's Poirot, ќе ја има својата последна сезона годинава. Последните пет случаи на Поаро.

Ја очекувам оваа The Americans со нетрпение, мислам дека ќе биде добро нешто.. исто Ханибал! :)

V/H/S, Decent?
Или пак ако ништо друго, American Horror Story, ќе те задржи пред екранот неколку дена, или и ова е изгледано? :)

Гледани двата, AHS ја загледав и ја паузирав негде на 6/7 епизода, како иде натака? задржува квалитет или иде downhill?

Гледани двата, AHS ја загледав и ја паузирав негде на 6/7 епизода, како иде натака? задржува квалитет или иде downhill?

Јас ја гледав на Fox Life ама не ги догледав последните 2-3 епизоди, така да одприлика ист процент сме изгледале.
Ја почнав и 2-рата сезона, не е лоша, само не ја почнувај да ја гледаш пред да биде комплетирана целата сезона по торентиве.
Слабо гледам хорори, така да ќе си дадам последна шанса :), иако се сомневам дека ги имаш пропуштено.
Dead Silence, Mirror, Sinister, на ништо друго моментално не ми текнува.

Ау, како тоа ти да ја утнеш серијава. Па вторава сезона е таман ко за твој вкус. :)

Иде на данлоуд, фала ви :)

Најдоброто е што прва сезона не мора дури ни да ти е изгледана. Истите актери од прва сезона се земени и во втора плус некои одлични актери како што се Закари Квинто и Џозеф Фајнс и е создадена сосема друга приказна. Многу потешка од онаа од прва сезона, не е за сечиј стомак дефинитивно.

Ако ако, значи имам ја едно 20-на епизоди, сосема во ред...:)

Ако ако, значи имам ја едно 20-на епизоди, сосема во ред...:)

Ха, сега проверив, сум те излажала решиле да одат на повеќе епизоди. Значи вкупно 13 ќе бидат, а стигнати се до десетта. Таман. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom