Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледав новата на Нетфликс, Sean Combs: The Reconing.
50 Cent е вистински трол и хејтер. :нинџ:

За фановите на хип хоп, четири епизоди документарка за downfall-от на Puff Daddy.
Имаше и за Tupac и B.I.G објаснување и нови материјали, за сексуалните обвинувања итн.

Oд душа го мрзи... :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Препорачајте ми нешто во стилот на Ozark освен Наркос, подобро јави му се на Саул или Кршење лошо.

или Кршење лошо.
Breaking bad mislis?
breaking bad kinda GIF

Да и ве молам препорачајте нешто, а не да се клештите.

Баш како Breaking Bad или Ozark, со дрога поврзано дејство, не ми текнува. Ама во поглед на начинот на прикажување на дејството, неочекувани плот-твистови и сл. препорака за добра крими серија - Slow Horses.

Баш како Breaking Bad или Ozark, со дрога поврзано дејство, не ми текнува. Ама во поглед на начинот на прикажување на дејството, неочекувани плот-твистови и сл. препорака за добра крими серија - Slow Horses.

Ozar убо ми почна, и мислев целото дејствие ќе биди со тој првиот што се сретнаа и го натера да прај така ко шо праеше, после малце нереално ми е и некои безвезни заплети ми се случуваа, ама ајде до последна сезона сум..

Наркос пример ми беше јака од почеток до крај и таа и за во Мексико..

Ozar убо ми почна, и мислев целото дејствие ќе биди со тој првиот што се сретнаа и го натера да прај така ко шо праеше, после малце нереално ми е и некои безвезни заплети ми се случуваа, ама ајде до последна сезона сум..

Наркос пример ми беше јака од почеток до крај и таа и за во Мексико..

Трговци на дрога ? :cool:

Моментално гледам документарец од 1 сез на Max ,,999 Murderer calling”.
Ако му се гледа на некој убиства.
Вечер продолжувам со Paradise.
Интересна исто. Препорака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom