Општи дискусии за ТВ серии

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Ја гледал некој The Outsider? Од 5-6 епизоди само 1-2 беа страшно добри, остатокот тотална катастрофа и не ја гедам повеќе. Не често се откажувам од серија.:cenzura:
koa vekje si ja pocnal dogledaj ja, interesen kraj ima

Член од
7 април 2015
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.712
Ја изгледав првата сезона на Killing Eve ии... Што знам добра, ме потсеќа на Hannibal. Ме нервира корејката, ама надокнадува таа другата, психопатот. Тие што ја гледале, натаму добра е? Се мислам дали да ја продолжувам, а ретко откажувам серии. Гледам дека има многу номинации и награди ама некако ми е ко копија на Hannibal.
Што знам некако чудно се однесуваат главните ликови, тешко е да ги сфатиш во споредба со други серии и филмови, не се однесуваат како што би се однесувал "нормален" човек. Не знам како да го објаснам без спојлери.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Ја прекинав на пола последната епизода, тотално разочарување е серијата.
Ја гледал некој The Outsider? Од 5-6 епизоди само 1-2 беа страшно добри, остатокот тотална катастрофа и не ја гедам повеќе. Не често се откажувам од серија.:cenzura:

B

Beginner

Гостин
Ја изгледав првата сезона на Killing Eve ии... Што знам добра, ме потсеќа на Hannibal. Ме нервира корејката, ама надокнадува таа другата, психопатот. Тие што ја гледале, натаму добра е? Се мислам дали да ја продолжувам, а ретко откажувам серии. Гледам дека има многу номинации и награди ама некако ми е ко копија на Hannibal.
Гледај ја прејака е серијата навивам за психопатката Џодие и нејзината неверојатна глума како ја најделе браво.И мислам дека е скроз различна од Ханибал таму дури не го поднесував него. Сега 3тата сезона е исто добра и интересна. И да Џоди има освоено Еми незнам со кој била во конкуренција ама сигурем сум си го заслужила 100%.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.116
Поени од реакции
37.590
Дајте препорака за нешто добро на Нетфликс. Исчистив скоро се заостанато од таму, а You дефинитивно не ја можам, едвај ја гурам.

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168
Дајте препорака за нешто добро на Нетфликс. Исчистив скоро се заостанато од таму, а You дефинитивно не ја можам, едвај ја гурам.
Зошто бе? Сите можни жанрови освен комедија ги имаш нa You. :D Dark си ја гледа?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.087
Не ја имам гледано Ханибал, не можам да направам споредба.

Мене втора сезона ми беше подобра од прва. Трета веќе има излезено неколку епизоди, али не сум почнала да ја гледам. Џоди е феноменална и чудна цело време, јас ја гледам ради нејзиниот лик, Корејката и мене не ми е нешто невидено.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.116
Поени од реакции
37.590
Сите можни жанрови освен комедија ги имаш нa You.
Доминира жанрот патетика, затоа! :D
Dark си ја гледа?
Охооо, од кога... Нешто слично?
Ми е страв да не е too slow. Ја меркав, долго време, ама се нешто не сум во mood за бавни драмски серии. Филм да е, на пример, не би ми сметало ама ич. Ама ќе и дојде ред и нејзе, фала ти. (y)

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.775
Гледај ја прејака е серијата навивам за психопатката Џодие и нејзината неверојатна глума како ја најделе браво.И мислам дека е скроз различна од Ханибал таму дури не го поднесував него. Сега 3тата сезона е исто добра и интересна. И да Џоди има освоено Еми незнам со кој била во конкуренција ама сигурем сум си го заслужила 100%.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Не ја имам гледано Ханибал, не можам да направам споредба.

Мене втора сезона ми беше подобра од прва. Трета веќе има излезено неколку епизоди, али не сум почнала да ја гледам. Џоди е феноменална и чудна цело време, јас ја гледам ради нејзиниот лик, Корејката и мене не ми е нешто невидено.

Поише ми е проблем што знам кој е убиецот и сеа цела серија ќе се занимава со нив две. Претпоставувам ќе ја брка цела серија :D Истото се случува и во Ханибал, поише се однесува на односите помеѓу полицаецот и убиецот, ментална битка. Во Килинг, некако ми сметаше што полицајкава има симпатии кај убиецот. Знам дека сакаше да ја убие и се тоа, ама се глеа дека се опдседнува со неа на друг начин. Ама ајде, такво е сценариото:D Ќе продолжам со втора сезона вечер. И тоа заради психопатот:rolleyes:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.087
Поише ми е проблем што знам кој е убиецот и сеа цела серија ќе се занимава со нив две. Претпоставувам ќе ја брка цела серија :D Истото се случува и во Ханибал, поише се однесува на односите помеѓу полицаецот и убиецот, ментална битка. Во Килинг, некако ми сметаше што полицајкава има симпатии кај убиецот. Знам дека сакаше да ја убие и се тоа, ама се глеа дека се опдседнува со неа на друг начин. Ама ајде, такво е сценариото:D Ќе продолжам со втора сезона вечер. И тоа заради психопатот:rolleyes:
Па таква е приказната, мачка-глушец бркање. Пробај, изгледај некоја епизода и од втора, па ако не ти се допадне секогаш можеш да ја прекинеш. Бар не е многу долга, 8 епизоди по сезона се.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Топ серија. Ама различен вкус.
Автоматски споено мислење:

Kingdom, La Casa de Papel...

Kajgana Shop

На врв Bottom