Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Сем и Дин се единствените кул ликови на сликана. :cool:

другите се meh.

The Twilight Zone - No TIme Like The Past.

You are traveling through another dimension, a dimension not only of sight and sound but of mind. A journey into a wondrous land of imagination. Next stop, the Twilight Zone!
My body is ready. :D

Сем и Дин се единствените кул ликови на сликана. :cool:

другите се meh.
O RLY? :icon_lol:
Hot-Shower1.jpg

Fargo - Ова е обавезно за љубителите на крими/драма жанрот

Луѓе аман, од Boss неможам втората сезона да ја најдам во XviD формат за жива глава. Има некој симнувано?
Од piratebay има али со по 3-4 сидери, едвај симнав 3 епизоди моментално се молиме со четвртата која што има еден сидер што веројатно му е исклучен компјутерот :facepalm:

Луѓе аман, од Boss неможам втората сезона да ја најдам во XviD формат за жива глава. Има некој симнувано?
Од piratebay има али со по 3-4 сидери, едвај симнав 3 епизоди моментално се молиме со четвртата која што има еден сидер што веројатно му е исклучен компјутерот :facepalm:
Јас ја симнав од замунда ама 720п.
И само шо ја догледав, бев зафатен финалево една недела ме чекаше.
Страшно добра серија, материјал имаа да тераат уште 2 сезони гарант, ама то је то.

Boss ја симнав од пред некои 2-3 недели, синоќа и седнав и го погледнав пилот. Одлична прва епизода :cuc:, утревечер ќе стопам уште некоја.

HOC може да и се фати на малиот прст, ова е боље.

Silicon Valley. :cuc:

Уште од првата епизода ми делуваше добра, а ако си продолжи со ова темпо, озбилно меѓу омилените серии ја додавам. :cool:
Плус еден многу битен бенд споменуваат во првата епизода :D

Silicon Valley. :cuc:

Уште од првата епизода ми делуваше добра, а ако си продолжи со ова темпо, озбилно меѓу омилените серии ја додавам. :cool:
Ги изгледав епизодиве сите , браво ХБО ,никад не разочаруваш.
Кастот е :cuc: , сите се одлични. Kога искача финалето?

sillicon valley не ми се допадна мене, изгледав 1 епизода, и решив да не губам време на тоа, незнам зашто.

@budaletinka_r финалето е на 25ти мислам.

Дават ли ја негде Аларм за Кобра 11

Sent from my ST21i using Tapatalk

На Телма одеше 7-8 години, нема шанса да ја немаш изгледано. :D
Дада гледаше ја како не и пред 1-2 год даваа нови епизоди ама деа не дават веке а ууште епизоди има не е завршена

Sent from my ST21i using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom