Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас скоро во секоја игра во првите 15-20 минути.Почнав да играм Mount & Blade Warband и врска немам што правам. Типс?
Јас скоро во секоја игра во првите 15-20 минути.
Имаш ваљда некакви туторијали и слично...
Ја немам играно инаку.
Па ти не си можел да се одлучиш, не дека не си знаел што правиш. Јас па почнав да те жалам, вака те замишљав...Веќе 10 минути зјапам во екранов и појма немам што статови да земам. Ај ќе удрам пола поени на интелект за харизма и персуација/убедување и пола на сила за two hand па ќе видам што ќе искочи.![]()
Па ти не си можел да се одлучиш, не дека не си знаел каде тераш. Јас па почнав да те жалам, вака те замишљав...
![]()
![]()
Епа some kind of open world e, такви се дури им влезеш во механиките.Хаха не не и тоа исто, прееска дремев мислејќи што да изберам, сега па појма немам каде да идам, со кој да зборам, што да правам. xD
Тоа е тоа, learning curve, ќе шетам пола час, ќе згинам 10 пати и ќе се научам.
Побарај луѓе овдеИма некој што игра Valorant овде?
Pravis sto sakas.Почнав да играм Mount & Blade Warband и врска немам што правам. Типс?
Pravis sto sakas.
Soberi armija, osvojuvaj zamoci, gradovi, make that cash flow.
OSVOI JA CELA MAPA.
За метроЈа свртев, го освоив цел свет, ја "реформирав" Калрадиската Империја. Едвај ја чекам Bannerlord
Наредна Metro Exodus.
Pa izlezena e bannerlord, ehee veke 3 meseca.Ја свртев, го освоив цел свет, ја "реформирав" Калрадиската Империја. Едвај ја чекам Bannerlord
Наредна Metro Exodus.
Pa izlezena e bannerlord, ehee veke 3 meseca.
Ajde otvori keseto, ne se prai poorfagКолку што знам early access е од март/април додека играта официјално ќе искочи наредна година?