Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја пред некое време земав Battle Hero медал со само 3910 damage, така да ЕНТЕР, прати ги битките, ќе ја пронајдеш шансата!

Со 1300,или 1400 damage отприлика земав медаљата ја
Околу 5 голд потрошив,само за q5 оружја и 10 гифта :toe:

Temporary suspension(1 Day) You receieved 1 forfeit points
You have not respected the 3rd eRepublik Citizen Law, regarding insults.
3.1 No vulgarity, insults, spam, or advertising for external products or services are allowed.
---
You have not respected the 3rd eRepublik Citizen Law, regarding insults. 3.1 No vulgarity, insults, spam, or advertising for external products or services are allowed.
ова дека реков: Alexander The Great was macedonian!! Go to hell FOROG!!!:jaj::jaj:

Можно е во екипата што ја прави еРепублик да има некој грк. Во тој случај попрво ќе пропадне државата Грција отколку да добиеме еМакедонија.

Здраво почитувани македонци,
Како што повеќемината од вас знаат а можеби и не значи после распаѓањето на двете фаланги во Русија и Турција еМакедонците се распрснаа низ еСветот.
Но пред некој ден Турците не поканија да им се придружиме на нивната армија во која ќе имаме посбен дел што значи ќе работаме во државни фирми и сами ќе си го правиме оружјето за битките. Само да спомнам уште сега за после да не биде касно да знаете во какви води се впуштате.ОД ВЛЕГУВАЊЕТО ВО АРМИЈА НЕМА ПРОФИТАБИЛЕН ЌАР, ако е тоа на кое мислите кога се пријавувате во некоја армија. Армијата само по себе носи голема одговорност и следење на наредбите од вашите командири, кои ако бидат прекршени ќе бидате отстранети од истата. Значи овој пат сакаме сериозно да се интегрираме во Турција и со тоа да бидеме практичи извежбани за идната Македонска Армија во еМакедонија.
Прочитајте го овој артикл за повеќе информации околу оваа има и македонска верзија понадолу.
http://www.erepublik.com/en/article...macedonians-to-join-1217891/1/all#commentsall
За да се пријавете пишајте ми приватна порака на мене или на burakkocamis.
Поздрав МнМ

овака 2-3 питања и образложувања.
играва ја играм пошто не треба да трошам повеќе од 5 минути на неа дневно.
целта ми е додавање на е-македонија(како и на сите тука).

е сеа за да влезам во турскава армија, пошто само они не поддржуваат, што треба да направам.
да се преселам во турција, и натаму што?
какви се овие наредби, ја само на fight кликам пет пати дневно,лечење и работа.
ако може некој подетално да ми објасни како да се интегрирам во проектов за македонска војска во туркије!
инаку засега сум 18 лвл. strength 10.38 - manufacturing skill 6.4 кај ранг за војска collonel 13054 / 25000.

Можно е во екипата што ја прави еРепублик да има некој грк. Во тој случај попрво ќе пропадне државата Грција отколку да добиеме еМакедонија.

Имаат преку 30 модератори, сите коишто добиле казнени поени за глупости нека ми пратат приватна порака со принт/скрин деновиве ќе ги доставам сликите кај админите да ги проверат модераторите сигурно има некој грк што злоупотребува функција, и ќе дознаам од Балканец што е модератор кој е гркот и дали он ни ги дал поениве само дајте ID од казнените поени.

овака 2-3 питања и образложувања.
играва ја играм пошто не треба да трошам повеќе од 5 минути на неа дневно.
целта ми е додавање на е-македонија(како и на сите тука).

е сеа за да влезам во турскава армија, пошто само они не поддржуваат, што треба да направам.
да се преселам во турција, и натаму што?
какви се овие наредби, ја само на fight кликам пет пати дневно,лечење и работа.
ако може некој подетално да ми објасни како да се интегрирам во проектов за македонска војска во туркије!
инаку засега сум 18 лвл. strength 10.38 - manufacturing skill 6.4 кај ранг за војска collonel 13054 / 25000.
треба да се преселиш, да влезеш во нивната партија (шо и не мора) да се регистрираш на нивниот форум (најверојатно вака се организирани) и да следиш наредби т.е. да не се бориш во првата борба шо ке ја видиш туку да чекаш да се бориш во одредено време во одредена борба...

иначе не се замарај, не добиваш нишо...
да даваа плата ко русиве и ја ке идев, или барем оружја за борбите, вака да се тепам за турција а денар да не видам, неќум...

направив 4000 Демиџ и сеуште не сум Баттл Хироу. Нема ни да бидам пошто немам веќе пари :tapp:

ШТО СЕ ДЕШАА СО ПЛАТИВЕ У РУСИЈА БЕ!
7+ скил ленд 11 рубљи
аман!
АМАН!

направив 4000 Демиџ и сеуште не сум Баттл Хироу. Нема ни да бидам пошто немам веќе пари :tapp:

Ццц па на крај на битка се прави и тоа пак немора да значи дека ќе добиеш, кај се бореше во која битка ? :kesa: И не троши пари на такви работи јас се изгорев така за првиот медал 100 злато може потрошив :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom