Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се откажав од еРепублик пред 6 месеци. Сега си го вратив акаунтот и продолжувам со играње.

Епа тоа е супер...подобрата варијанта...:helou:

а иначе јас направив еден список (таен-не е во весник:smir:) од оние Македонци кои ги имам во пријатели и на него има 243 Македонски акаунти од кој 10-тина се во изумирање...е сега колку од нив се мулти тоа само еБог знае:pos2:

Епа тоа е супер...подобрата варијанта...:helou:

а иначе јас направив еден список (таен-не е во весник:smir:) од оние Македонци кои ги имам во пријатели и на него има 243 Македонски акаунти од кој 10-тина се во изумирање...е сега колку од нив се мулти тоа само еБог знае:pos2:

па пуно сме биле :)
ама од тие пола се мулти сигурно :pos2:

Forfeit points
5.0/5
И еве што ми стигна
______
The 9th eRepublik Citizen Law has been applied in your case.
9. Every penalty applied will be counted in a user's forfeit points (FP).
9.1 For every break of the law a warning (0,5 FP), a temporary ban (FP equal to the number of banned days) or a permanent ban will be applied taking into consideration the severity and the frequency.
9.2 A permanent ban will also be applied if a total of five or more forfeit points are received.
---
You received a warning for the following shout: ''Athens will burn like Troy did... http://www.erepublik.com/en/battles/show[..]/8173 ...FULL CHARGE...SPANK SOME GAYreek HELL ASSES!" According to law §3.1 you are not allowed to be vulgar, or insult other players. You break both laws with this shout. Please be more considerate in the future.
This account was permanently banned because a total of 5 or more forfeit points were received.

bat ajm stil here :vozbud::vozbud::vozbud: they can not silence the truth...МнМ

Абе до каде е работава со добивањето на еМакедонија?По нг рекоа мислам.Има новости на таа тема?

Ете го предавникот, знаев дека е глупо бугарче уште на почетокот Boyan парите тие 140 злато, уствари 160/170 со се валутите си ги префрли на неговиот акаунт.

Кој сака во армија нека се пријави тука.
http://www.erepmacedonia.com/viewtopic.php?f=5&t=272
Ајде за пријавување.

Ете го предавникот, знаев дека е глупо бугарче уште на почетокот Boyan парите тие 140 злато, уствари 160/170 со се валутите си ги префрли на неговиот акаунт.

И уште кога бев нов играч од него да чекам смрден пасс да ми даде за erepmacedonia.

Го читав форумот наназад да видам што се дешавало и 100% знаев дека е Бугарин, затоа и уште тогаш прашав дали е Бугарин.

Наздравје бричење и потшишување.

Кој сака во армија нека се пријави тука.
http://www.erepmacedonia.com/viewtopic.php?f=5&t=272
Ајде за пријавување.

Што, кој, како?

Јас почнав да играм само поради еМакедонија. Има ли конкретни датуми за формирање ?

Јас почнав да играм само поради еМакедонија. Има ли конкретни датуми за формирање ?

2,3,4 .. месеца....Никој не кажува коа ке биде следното проширување, само тоа ботот ја враќа истата еб*на порака :smir:

Почнаа со инфилтрирање на бугарчиња уште пред да ја додадат еМкд. Треба да бидеме многу повнимателни, каде донираме на кого му помагаме и слични работи. Да се знае која организација е за што и да се потенцираат таквите организации, да се запознаат сите Македонски играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom