Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито брат :smir: од секад сум викал дека Драчево е расадник на храбри еМакедонци :pos2: Драчево д сити, Мацедониан Вулф и Колјо92 се едни од нив :vozbud:
нема заебаање со нас Драчевците бе :P :pos:
кој беше конгресмен у Русија од кај нас ? да ми дае онакво државјанство ваљда се викаше
не можам да го глеам она српсконо знаме у потпис више :pos:

Честито брат :smir: од секад сум викал дека Драчево е расадник на храбри еМакедонци :pos2: Драчево д сити, Мацедониан Вулф и Колјо92 се едни од нив :vozbud:
:pos2::pos2::pos2:Сите тие се негови акаунти,само ДрачевоДСити и Кољо 92 ги има подарено на тие што биле банирани.:pos2:

Абе да не ви треба некој искусен играч, само малце заостанат во развојот? :)

Абе да не ви треба некој искусен играч, само малце заостанат во развојот? :)

Па секако дека ни треба...само не те сфаќам...се откажуваш или се активираш повеќе? :toe: иначе Cyril of Macedon мислам бараше акаунт за некој негов другар

Па секако дека ни треба...само не те сфаќам...се откажуваш или се активираш повеќе? :toe: иначе Cyril of Macedon мислам бараше акаунт за некој негов другар

Се откажав од еРепублик пред 6 месеци. Сега си го вратив акаунтот и продолжувам со играње.

Се откажав од еРепублик пред 6 месеци. Сега си го вратив акаунтот и продолжувам со играње.

уелкам бек... еден од првите еМакедонци... да продолжеше со игра,сега ке беше мнооогу далеку... :vozbud:

Добредојде пак, инаку играчот кој донесе највеќе Македонци во играва затоа имаш 5 злато од мене за почеток додека се стабилизираш малку, после ќе ти биде полесно и оди во некоја поразвиена земја како што е Russia имаат повисоки плати па ќе ти помогне доста тоа.

абе луѓе, мене така ми се чини,или секој ден по 2-3 нови еМакедонци ме додаваат за пријател???? почнавме да се собираме или???

ехх, смерт е еден од најзаслужните што сега сме во олкав број, речиси 60% од македонците дознаа за оваа игра преку неговата тема:smir: Welcome Back Smert!:vozbud:

Иначе за новите играчи , пола од нив сигурно се мулти... Како раководител на МЦК ми доаѓаат на лекување само јузери кои прво се откажале па сега пак се враќаат и сакаат да играат активно , а велнесот им е низок... ни глас ни траг од оние почетнички грешки по првата битка што ги имаме направено скоро сите... е сеа дали нашите бебиња се добро информирани или пак веќе имаат такво искуство преку мулти-акаунти незнам:smir:

Акаунт со General ранк, 30к штета, 19ти левел, 10 сила....
не го шиткам, само се фалам!

морав еднаш... ги спукав гејците,фулл... парче напрајв:vozbud::vozbud:

шиткам к5 леб...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom