Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Imame novo eBebe odnosno nov gosevski/gose zivee vo Rusija i ke bide primeren graganin na erepublik koj saka da me adne neka poveli zaboravete go gosevski sega ke bide drugo izvlekov pouka za malku general i 19 level i dobiv ban sega ke igram vnimatelno!!!!

добро бе за шо добивате банови ?
мене не ми е јасно ...
неколку месеца губите време ... качувате левел ... и правите глупост и се у вода :tapp:

И као, нема позадинска слика сето тоа? :)

вооо веќе 300 члена н каунтинг :pos2:

добро бе за шо добивате банови ?
мене не ми е јасно ...
неколку месеца губите време ... качувате левел ... и правите глупост и се у вода :tapp:

ризик ствара капитал :)

Сеа каде имаме кандидат за конгресмен?

Ништо, за Toneh не заебаа комуњарите (уште ли не лажа комунистите кога дојдоја Гоце и Даме во 43-та кога бараја Македонија независна да биди...)

Што значи останува - Far Eastern Region - исто преку комунистите :pos2::pos2: - Goce Delcev

Многу сме во тој регион и онака па нема да има потреба од преселба за повеќето!
Има шанси да влезе со wild карта, ќе треба едно над 50 гласови а имаме толку и повеќе гласачи! :helou:

п.с Ништо, Тонех стварно нема среќа....мислам дека и прошлиот пат го зезнаа комунистите само тогаш во Индонезија... Бегај од комуњарите подалеку брат :tv:

Ништо, за Toneh не заебаа комуњарите (уште ли не лажа комунистите кога дојдоја Гоце и Даме во 43-та кога бараја Македонија независна да биди...)

Што значи останува - Far Eastern Region - исто преку комунистите :pos2::pos2: - Goce Delcev

Многу сме во тој регион и онака па нема да има потреба од преселба за повеќето!
Има шанси да влезе со wild карта, ќе треба едно над 50 гласови а имаме толку и повеќе гласачи! :helou:

п.с Ништо, Тонех стварно нема среќа....мислам дека и прошлиот пат го зезнаа комунистите само тогаш во Индонезија... Бегај од комуњарите подалеку брат :tv:
е ја се преселив у волга вјатка -.-

мислам дека немора да напушташ работно место за да се преселуваш од регион во регион(ако е од иста држава)
врска неам...на ПП ми рекоа да не сум играл со работите у наредните 3 дена за да сумс е преселел у волга вјатка, па ја напуштив работа, напуштив калининград и отидов волга вјатка и земав нова работа -_-

врска неам...на ПП ми рекоа да не сум играл со работите у наредните 3 дена за да сумс е преселел у волга вјатка, па ја напуштив работа, напуштив калининград и отидов волга вјатка и земав нова работа -_-

незнам не сум сигурен дали требаше да се напушта работа..
ако сакаш да ти пратам карта па пробај?

незнам не сум сигурен дали требаше да се напушта работа..
ако сакаш да ти пратам карта па пробај?
као сакате...ако ви треба уше еден глас да “летам“ ако не да не се логирам сеа :) *мрза_сум_знам*

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom