Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе а да ме бутнете и мене некое животно да бидам? Џенерале а не сум животно..:(

Според распределбата што ја видов, првата единица, воедно и елитната, се Волците. Нека ми појасни некој... :)

1-ва елитна единица - Волци
2-ра единица - Тигри
3-та единица - Шкорпиони
4-та единица - Лавови
5-та единица - Соколи

можеби кај елитната не требаше да стои прва али јбг така испадна :pipi:

Абе а да ме бутнете и мене некое животно да бидам? Џенерале а не сум животно..:(

А кој ти е никот џенерале??

1-ва елитна единица - Волци
2-ра единица - Тигри
3-та единица - Шкорпиони
4-та единица - Лавови
5-та единица - Соколи

можеби кај елитната не требаше да стои прва али јбг така испадна :pipi:

А кој ти е никот џенерале??

Воислав Здравковски. :)

Дали може и јас да се пријавам во фалангата ???

МЕ ЗБУНИВТЕ!! :pos:

Чеј сеа...јас таман влегов у трета, испадна сум втора, и сеа уствари вторава е прва, а првата не е прва пошо е елитна и е толку јака што не треба да се класифицира со останативе....шо сме ние, црнци? :)

Се заебаам...значи, сум у тигри, го симнав пакот за волци, во кој има слики со тигри -.-

Ок, да се замарам да мењам аватар или не мора?

Денеска се претседателските избори низ еСветот. Дали ние Македонците во Русија официјално подржуваме некој од кандидатите, или да гласаме за било кој од нив?

Добро луѓе дај не заебавајте, 29 ми падна welness, дај направете нешто или помогнете некако. Неможам ни во болницата во Калинград да се излечам, не ми дава:(

МЕ ЗБУНИВТЕ!! :pos:

Ок, да се замарам да мењам аватар или не мора?

Ова сеуште не се официјални аватари...сега е период на изработка па сите идеи се добродојдени

Денеска се претседателските избори низ еСветот. Дали ние Македонците во Русија официјално подржуваме некој од кандидатите, или да гласаме за било кој од нив?

Ја гласав за кекс-н :)

Metono1[mkd];3058051 напиша:
Добро луѓе дај не заебавајте, 29 ми падна welness, дај направете нешто или помогнете некако. Неможам ни во болницата во Калинград да се излечам, не ми дава:(

Па неможеш во болница пошто се немаш борено тој ден, а не можеш да се бориш пошто имаш велнес под 40...

...обрати се до Macedonia Red Cross да ти помогнат со гифтови...во еден ден можеш само 10 велнес да добиеш преку гифтови па затоа дури утре ќе можеш да се бориш...и тоа САМО ЕДНАШ и потоа одиш во болница и толку за тој ден :salut:

Абе се обратив до Macedonia Red Cross, ама нема ништо. Ни гифт, ни па враќа на порака. Незнам стварно како да се снајдам од таа ситуација сега.

Metono1[mkd];3058369 напиша:
Абе се обратив до Macedonia Red Cross, ама нема ништо. Ни гифт, ни па враќа на порака. Незнам стварно како да се снајдам од таа ситуација сега.

ник?

Има некој друг проблем со пристапување до страната?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom