Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Околу 150 потрошени за BH медалите 2 за џабе ги потрошив али мерак ми беше :D

меракот е најбитен :vozbud:

него прееска ми пиша superstarpizza за помош има велнес 7 и не играл долго време па сака да продолжи...му пишав да почне од почеток пошто е 4левел или да се обрати до црвен крст да му помогнат...па сеа ме интересира дали пишал нешто :toe:

Ako moze nekoj da mi dade bugarsko drzavjanstvo.

Колку што знам, нема кој. Еди рече дека не може веќе да одобрува барања за државјанство, а тој е единствениот конгресмен таму од нашиве играчи.

како и некои други,и јас се преселив во русија-калининград... сега чекам да влезам во фалангата...:vozbud:

Јас сум веке во русија,калинград повеке време ама во фалангата моментално нема слободни места за нови членови освен ако веке тебе не са те примале ... Иначе и јас тоа го чекам :vozbud:

Доколку има некој кој знае добро да работи со фотошоп, потребно ми е да ми изработи 1 лого во замена голд( цената ќе си ја договориме сами):smir:
Ако има некој нека пише ПП

луѓе помош
со карактерот направив компанија и мислев дека со организацијата сум направил зашо незнаев дека организацијата е на друг акаунт усвари а ги дадов последните пари и сеа сакам со организацијата да ја купам компанијата од мојот карактер али немам скрсен денар само 1 голд ако има некој да ми позејми 18,19 голд ке му бидам многу благодарен и ке му ги вратам за 2 минути
помооош

Уште се замарате и ебавате со еИграва, а?

Ај накратко нека ми каже некој што еБидна со еМакедонија?

Мене ме интересира колку еЛуѓе има на еГробиштата поради еДупли акаунти.Гледам по форумот има многу еМртви нека им е лесна еЗемјата.

Уште се замарате и ебавате со еИграва, а?

Ај накратко нека ми каже некој што еБидна со еМакедонија?
Штом тебе ти е еИграва еДосадна и ти звучи еБесмислена, ондак можеш да си ја еНапуштиш еТемава...

еБлагодарам...

Штом тебе ти е еИграва еДосадна и ти звучи еБесмислена, ондак можеш да си ја еНапуштиш еТемава...

еБлагодарам...
А еДемек е добра? еРетардирана е, уште не е еСоздадена еМакедонија, па што еК*р еДускутирате за еИграва 200 години, не можеме една еДржава да еСоздадеме. еНеспособност. :(

Не, еШала на еСтрана, кога ќе биде еСоздадена еМакедонија?

Мене ме еИнтересира зошто мојот еГраѓанин е избришан.Не се еЛогирав на еРепублик пет месеци и одма еМорале да ми го избришат еГраѓанинот.Дали е тоа е причината или затоа што еИмав 10 еДупли еАкаунти.Ставрно не ми еЈасно :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom