Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Imam edno prasanje kako mozam da prenesam zito od kompanija so donacija?
Ne gledam nigde takva opcija.

Мора да го купиш од маркетот пример зимаш 20 жита колку што ти собира после одиш на компанијата за храна имаш копче „Donate raw materials“ кликаш на тоа и ги влечеш надоле на другата лента и така сите колку што треба да пратиш.
добро кога се изборите во индонезија?

Сегде се на 25-ти изборите.

Значи утре.

Ајде, спремајте вреќите брашно, кандидати. :vozbud:

Значи утре.

Ајде, спремајте вреќите брашно, кандидати. :vozbud:

На 15-ти септември!!!...аххх не! На 25-ти септември гласајте за нашите кандидати! Да ја земеме судбината во наши раце! Да прогласиме да обзнаниме една нова победа, победа за еМакедонија :pos2::pos2::pos2:

me zaebaa vo nivniot vesnik me staea kako oficijalen kandidat a sega vidov vo partijata staele drug za cabe potrosiv 5 gold za tiketite toj drugiot se prijavil vcera vo 2 saat i nego go staele ma*iceto nivno indonezisko:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Мене ми пиша претседателот на партијата да се кандидирам за еден друг регион, на 24ти. Колку љубезно од негова страна. :uvo:

хах,тоа и јас му викав...

вака,пример ако си единствен кандидат од твојата партија за регион, мора ли да те потврди??? или се потврдува ако има 2 или повеќе од иста партија за ист регион...???

јас сум кандидиран за област Фуџијан,и сум единствен кандидат од партијата за таа област... се надевам ке ми одобрат кандидатура (ако треба,зашо сум единствен)... утре не гласајте! почекајте...

Имам нов аватар го платив 1 злато, едниот за весникот другиот за профил :)

martiniti.jpg
martindgd.jpg

(c) All rights reserver.

ЕДИТ !
Хакнат ми е акаунтот ако на некого му стигале пораки игнорирајте ги гледам пцуел по други и пријавено кај админите е.

:shok::shok::icon_eek::nesvest:

Пријавено е ќе видат сега ИП адреси, праќале порака на кого стигнале најверојатно за да ми направат Abuse и нормално да ме банираат, сменив мејл и лозинка сега чекам одговор од админите им пратив тикет Critical.

Пријавено е ќе видат сега ИП адреси, праќале порака на кого стигнале најверојатно за да ми направат Abuse и нормално да ме банираат, сменив мејл и лозинка сега чекам одговор од админите им пратив тикет Critical.

добар е бе аватарот...еххехе.... само што они пишале александат тхе гр**к... пичка им мајчина...ахах:vozbud::pos2::pos2: пари ова она,се ти стои така???

лозинката и мејлот не ти беа променети?????
И не те ограбиле?

инаку апел до сите во лозинката правете комбинација од букви,бројки и од специјални знаци

добар е бе аватарот...еххехе.... само што они пишале александат тхе гр**к... пичка им мајчина...ахах:vozbud::pos2::pos2: пари ова она,се ти стои така???

лозинката и мејлот не ти беа променети?????
И не те ограбиле?

инаку апел до сите во лозинката правете комбинација од букви,бројки и од специјални знаци

Значи цело време бев на играта и разгледував на форумов во еден tab стоеше и erepublik и кога одам Community -> News да ги прочитам најчесто српските и хрватските весници и кликам и ме враќа на почетна што не би требало знам бев логиран предходно влегов одма сменив лозинка и гледам се ми стои на акаунтот имав само 3 злато и оружје и ништо не е земено сега сменив одма после тоа лозинка и мејл па сега чекам одговор од админите.

Гледав малку околу економијата и можам да кажам дека имаат доста добар процент ќар оние играчи коишто купиле IDR кога бил ефтин и сега кога е значително поскап.

Пример:

dddnon.jpg

На 24-ти Август цената на IDR-то била 27.778 а на 31 Август цената достигнала дури 35.5 IDR што значи некој еве да претворел 100 злато кога цената била 27.778 би земал 2777,8 IDR а подоцна тие би вределе на 31-ви 3550 IDR што е фантастична заработувачка затоа и ја продавам компанијата да пробам да ќарам вака.

Гледав малку околу економијата и можам да кажам дека имаат доста добар процент ќар оние играчи коишто купиле IDR кога бил ефтин и сега кога е значително поскап.

Пример:

dddnon.jpg

На 24-ти Август цената на IDR-то била 27.778 а на 31 Август цената достигнала дури 35.5 IDR што значи некој еве да претворел 100 злато кога цената била 27.778 би земал 2777,8 IDR а подоцна тие би вределе на 31-ви 3550 IDR што е фантастична заработувачка затоа и ја продавам компанијата да пробам да ќарам вака.

На берзата сега ќе работиш а :) и јас ај ќе се пробам. Во моментот колку е цената на IDR?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom