Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
moze da mi kazete dali i jas moze da vlezam vo makedonska falanga i kako deka sum 17 level i sum kapetan i pisete mi na gosevski na e republik toa mi e nickot.I imam neso da kazam prviot presedatel koga ke imame drzava ili ke ne napravi solidna drzava ili ke bideme kako danska deka dokolku on prvite pari gi iskoristi za Q1 bolnica site ke si otidat treba da kupime firma ili da napravime za defense sistem i hospital Q5 i da pocnat da rabotat za da gi napravat i site da rabotime i da donirame vo niv kako so pravat romancite site regioni im se Q5 i defense i hospital i toa gi imaat kupeno za 1 ron dokolku sakate dobro jas ke doniram i 10 i dvaeset i kolku treba gold ses so imam a dokolku ne ni dadat drzava ke gi prodademe sramota na tri regioni ako ne ni bidat site Q5 a tolku dolgo igrame i dobra e idejata so makedonska falanga samo napred i kazete mi kako da se prijavam a za ova drugoto razmislete i kazete posle tie kompanii moze da bidat i drzavni ili taka neso a ako nemame vo drzavata surovini ke proizveduvame oruzje,leb i tiketi,kuki,defense sistem,hospital.Toa proizveduvaat bidejki nema so so land skill da rabotat asigurno nema da dobieme high region ako sakate da mi odgovorite otvorete ja romanskata mapa i videte kade ima defense sitems kade hospital so proizveduva itn.:helou:

jas non stop go sledam forumov i temata od pocetokot sum prisuten jas sum Helm ama toj akaunt mi se unisti neso ne mi go prepoznava ne sum pocetnik:salut:

Друже не се разбираш како оди тоа, искрено ова горе е тапа, инаку ми требаа гласач за во Бугарија да гласа за мене на изборите има карта + 1 злато гратис и обезбедено државјанство.

Ја ќе гласам само дај ми 2 карти за бугарија и назад да се вратим, не треба голд ни државјанство.

Ја ќе гласам само дај ми 2 карти за бугарија и назад да се вратим, не треба голд ни државјанство.

Како ти беше никот заборавив, државјанството ќе биде потврдено во рок од 24 часа.

И мене ми треба барем 1 гласач.
Давам 2 карти,ако побара и 1 голд ке му дадам :)
ајде барем еден плс

Imam edno prsanje.
Me interesira dali mozi da se prefrli nesto od firmata na organizacijata?
Nemam videno takva opcija pa me interesira dali e mozno.

Конгресмените во Бугарија нека ми дадат државјанство.

Честитки!

Прво сакам да ви честитам за формирањето на една ваква единица во склопот на Руската армија. Секако дека е ова чекор понатаму кон добивањето на една организирана восјка која во иднина ќе и служи на државата и народот.
Како второ морам да назначам дека идејата за формирање на македонска единица не е првенствено на Macedonian Lion, но сепак препоставувам (не сум присуствувал) дека има голема негова заслуга. За ова заслужува риспект.
Сепак би сакал да Ве опоменам да не си играте со огнот така лесно, бидејки може многу убаво да се изгорите. Тие што ме познаваат од играта знаат какво беше моето учество во Козаците и нивното формирање, како и односот со Моредан. Моредан е очигледно доста интелегентен човек, човек кој во Real Life очигледно нема живот бидејки постојано е логиран и активен. Идеите кој тој ги дава се дел навистина добри и вносливи, но ве молам внимавајте бидејки човекот се што ќе створи го рачуна како негово и спремен е да го уништи ама друг нема да го земе.
Жалам што морам да го кажам ова, но се слагам со United Macedonia, подобро ќе беше да се придржуваме до оригиналниот план, т.е. да членуваме во туѓи војски, да стекнуваме левел, да учиме од нивните грешки и кога ќе дојдеше време ќе создадевме наша независна војска.
Но what is done is done, па терајте работа и со среќа.

Имам 5 голд..левел 6ти сум...да ги потрошам?и ако ги потрошувам..за што треба?

Еј сакав да прашам и сега ме аднаја во таа армијата и што треба да правам како ќе знам кај треба и кога да се борам?

Плус денес станав генерал :) 800 dmg во еден ден направив рекорд :)

Se registrirav i jas na igrava.
Momentalno sum u indonezija na java :D.
Mozete da me najdete kako Opasen ko cunami :salut:
Zosto ne mozam da stavam avatar a jpeg format mi se slikite da nema nesto maksimalna golemina.
Primam soveti.:vozbud:

Se registrirav i jas na igrava.
Momentalno sum u indonezija na java :D.
Mozete da me najdete kako Opasen ko cunami :salut:
Zosto ne mozam da stavam avatar a jpeg format mi se slikite da nema nesto maksimalna golemina.
Primam soveti.:vozbud:

Ако си ставил - имаш. Иако не го гледаш моментално. Ќе се појави.
Респект за никот.

:zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom