Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто кај некои што веќе се пријавија за макеоднската фаланга не пишува аdded?
Дај некој кој има слободно време нека направи целосен список со чин и стренч па и тотал демиџ на сите што се пријавивме и нека го објави за подобра прегледност... а има и некои кои само на форумот напишаа рачунајте и на мене и линк од профилот и најверојатно не се заведени таму...
ај нека среди некој работава

Човекот убаво пиша до оваа линија сите се Added!
а има неколку 3-ца мислам кој се со сила помала од 4 кај кои нема дека се додадени!

Изгледа треба пак да напишиме , оти само тие поновите се напишани :)

Изгледа треба пак да напишиме , оти само тие поновите се напишани :)

убаво видете негде 15-16 reply човекот пиша до тука сите се додадени нема потреба пак да се пријавуваме!

Скоро 4-5 дена сум во RFL - кеф!!!

Официјално на Macedonian Lion му благодарам што ме препорача, запозна, водеше (помагаше) и ме прими во 3-та бригада на Козаците со која тој раководи....
Има искуство и добри контакти со Русите, па затоа го предлагам него за прв човек во Македонската фаланга - се разбира доколку се согласувате сите Вие со повисок војнички ранг од него?!
Исто така мислам дека МКД ЛАВ е најзаслужен за поддршката и идеата за формирање на МКД ФАЛАНГА во рамките на RFL.... за тоа уште еден + (плус) од мене за него! Наше е да одлучиме, па ако сакате да го прифатиме за ПРВ (но, не и последен) лидер на МКД ФАЛАНГА?!

5+3 се 8 - погодете кој сум? :pos2:

Добар е Macedonian Lion ама ќе се гласа и мнозинството ќе одлучи кои сакаат ќе се пријават и ќе гласаме после но да имаат време не да испадне нигде да ги нема, јас не се пријавувам зошто немам доволно време за тоа.

Пишал да избереме командант како што гледам сега, само да се бориме за нив испаѓа а они даваат оружје и пари во поважните битки што им даваме сега ние.. не бара да ставиш аватар, не бара да работиш во нивни фирми, не бара ништо, волку не се буневте кога истиочниот сосед Eddie ја објави листата во неговиот весник и веднаш грците другиот ден ја постираа во нивни и се собраа 150+ луѓе кои јавно изјавија да ги планираат за ТО ..

На Eddie лутете му се. Тој е виновен што има само 300 Македонци на Erepublik :salut:

СЛУШНАВ ДЕКА БАРАМЕ ЗНАК ЗА МАКЕДОНСКАВА ФАЛАНГА ПА ИСКОМБИНИРАВ НЕКАКВИ СЛИКИ А МОЖЕ ДА СЕ ДОДАДЕ И ТЕКСТ
ngrb1.gif

СЛУШНАВ ДЕКА БАРАМЕ ЗНАК ЗА МАКЕДОНСКАВА ФАЛАНГА ПА ИСКОМБИНИРАВ НЕКАКВИ СЛИКИ А МОЖЕ ДА СЕ ДОДАДЕ И ТЕКСТ
ngrb1.gif
Добро е.Само има многу симболи и не е баш за аватар.Лавовите се добри и тоа сонцето со венец.Само во таа значката лавовите што ја „држат“ би требало позади сонце да стои слика од македонската фаланга по бледа така.И наместо орелот над значка слика од Александар Македонски.

Добро е.Само има многу симболи и не е баш за аватар.Лавовите се добри и тоа сонцето со венец.Само во таа значката лавовите што ја „држат“ би требало позади сонце да стои слика од македонската фаланга по бледа така.И наместо орелот над значка слика од Александар Македонски.
ako uspees da go napravis toa taka ti davam 3 oruzja bespari ama da lici uboo

На Eddie лутете му се. Тој е виновен што има само 300 Македонци на Erepublik :salut:

Лечи комплекси на друго место...
Никој не вика дека ти си крив што има 300 македонци во играва што воопшто не е мал број за разлика од некои народи кои веќе имаат свои држави, но проблем е тоа што ти ја п**ра работата, со тоа што не ја избриша листата....

Лечи комплекси на друго место...
Никој не вика дека ти си крив што има 300 македонци во играва што воопшто не е мал број за разлика од некои народи кои веќе имаат свои држави, но проблем е тоа што ти ја п**ра работата, со тоа што не ја избриша листата....

Тоа е твој субјективен став и немам намера да се трудам да го менувам. Ќе лечам комплекси на друго место сакаш да те ставам во листа за чекање или брзаш да се излечиш :tapp:

Брат, ако сакаш тргни го постот со сликава што ти е на рускиот форум на темата за пријавување, дека таа тема е само за пријавување и регрутација на членови за MF.

EDIT:

имаме нов шампион за мултиакаунти:pos2:

ај да не го издавам:) да речеме никот ако му е "ник", другите му се ник1 ; ник2 ; ник3
овие последниве 3 единствен пријател им е "ник"

:pos:

и сите се во иста држава и регион

Брат, ако сакаш тргни го постот со сликава што ти е на рускиот форум на темата за пријавување, дека таа тема е само за пријавување и регрутација на членови за MF.

EDIT:

имаме нов шампион за мултиакаунти:pos2:

ај да не го издавам:) да речеме никот ако му е "ник", другите му се ник1 ; ник2 ; ник3
овие последниве 3 единствен пријател им е "ник"

:pos:

и сите се во иста држава и регион

Јас мислам човекот сакал да асоцира на кралска лоза!
Филип Први Македонски
Филип Втори Македонски
Филип и така натака Македонски
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom